Foto: Publicitātes foto
Mediju grupa "TV3 Group" paziņo par unikālas sadarbības uzsākšanu ar pasaulē vadošo mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group".

Jaunās partnerības ietvaros, TV3 šova "X Faktors" uzvarētājs saņems ekskluzīvu galveno balvu – līgumu ar "Universal Music Group", portālu "Delfi" informē šova rīkotāji.

"Šī ir jau ceturtā šova sezona, kuru kanāls TV3 piedāvās saviem skatītājiem un ticam, ka sadarbības uzsākšana ar "Universal Music" jaunajiem māksliniekiem sniegs vēl plašākas iespējas nonākt to cilvēku redzeslokā, kuri saskatīs mākslinieku potenciālu. Mums ir liels prieks būt par daļu no jauno talantu atklāšanas, kopīgi veicinot mūzikas tirgus izaugsmi!" pauž "TV3 Group" programmu direktore Latvijā Gita Pētersone-Rudzīte.

Atklājot "Universal Music" pārstāvniecību Latvijā, mūzikas ierakstu kompānija sadarbību ar pašmāju mūziķiem uzsākta 2019. gadā. Šobrīd, veiksmīgi turpinot darbu ar vairākiem māksliniekiem: Patrisha, Aminata, Prusax, rolands če, "Singapūras satīns", "Universal Music" ieņem būtisku lomu Latvijas mūzikas tirgus attīstībā.

"Esam priecīgi par iespēju sadarboties ar kanālu TV3 un "X Faktora" komandu un atklāt talantīgus māksliniekus, kas nākotnē kļūs par daļu no "Universal Music" ģimenes," par jauno sadarbību stāsta "Universal Music Group" vadītājs Baltijā Petri Mannonens.

Populāro mūzikas šovu "X Faktors" ir izveidojis leģendārais ierakstu un televīzijas producents un pasaulslavenais TV šovu žūrijas dalībnieks Saimons Kauels. "Universal Music Group" noslēdzis sadarbības līgumu ar Saimona Kauela uzņēmumu "Syco Entertainment", lai maksimāli palielinātu šovā atklāto mūziķu panākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!