Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāku gadu pārtraukuma televīzijas ekrānos atkal atgriezusies kādreizējā MTV Latvija vīdžeje un TV šovu vadītāja Žanete Skarule (attēlā), kas šonedēļ pievienojusies LNT ziņu dienestam.

Žanete kļuvusi par LNT rīta ziņu raidījuma 900 sekundes vienu no vadītājām, un, kā vēsta MTG sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone, līdz ar Skaruli pārraides radošajai komandai pievienojusies arī žurnāliste Arta Skuja.

Skarule savas gaitas televīzijā noslēdza pirms vairākiem gadiem, un viens no pēdējiem projektiem, kurā viņai tika uzticēti raidījuma vadītājas pienākumi, bija krāšņais šovs Zvaigžņu lietus 2. Toreiz viņas skatuves partneris bija LNT "laika ziņu vecis" Māris Grigalis.

Vēlāk Žanete pievērsās uzņēmējdarbībai un kopā ar savu tā brīža mīlestību brīvmākslinieku Ediju Vucēnu atvēra kultūras bāru Pērle. Tiesa, pēc pāris gadiem izplēnēja gan attiecības, gan nelielais biznesiņš.

Pēdējo gadu laikā Žanete paspējusi izglītoties gan ASV, gan Latvijā - Skarule pērnajā vasarā absolvēja Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes komunikācijas zinātnes kursu, taču par citām viņas gaitām pieejamā informācija ir visai skopa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!