Foto: Publicitātes foto

No 3. oktobra Kanāla 2 skatītāju vērtējumam tiks realitātes šovs Calendar Live, kurā 12 skaistas meitenes cīnīsies par iespēju fotografēties Sergeja Kondrašina pēdējā kalendārā.

Kā vēsta telekanāla pārstāvji, pārraide līdzināsies ārvalstu topmodeļu šoviem un dalībniecēm būs jāpierāda savs talants meistarklasēs, jāpozē pie slaveniem Latvijas fotogrāfiem un jācenšas savstarpēji sadzīvot.

Kanāla 2 realitātes šova Calendar Live idejas autors ir fotogrāfs un režisors Sergejs Kondrašins, kurš jau sen organizē modeļu konkursus, lai atrastu savam kalendāram Calendar.lv skaistas un talantīgas modeles.

Šis gads ir īpašs, jo Kondrašina kalendārs atzīmē desmit gadu jubileju, un plānots, ka jubilejas kalendārā parādīsies iepriekšējo deviņu izlaidumu zvaigznes, taču līdzās viņām ir viena vakanta vieta, kuru iegūs šova uzvarētāja.

Tā nav vienīgā balva, par kuru mēneša garumā cīnīsies 12 latviešu skaistules - uzvarētāja iegūs arī galveno lomu juvelierizstrādājumu kompānijas Jahonts video reklāmā, nokļūs uz glancēta žurnāla vāka un parakstīs līgumu ar modeļu aģentūru.

Jaunais šovs tiek filmēts Latvijā - Rīgā, Jelgavā un Daugavpilī. Calendar Live dalībnieces vecumā no 16 līdz 28 gadiem lielākoties ir no Latvijas, tomēr modeļu šovs uz mājām atvilinājis vienu dalībnieci, kura pastāvīgi dzīvo Londonā.

Vēl viena latviešu izcelsmes meitene Latvijā atgriezusies tikai pirms pusgada, viņa dzimusi un visu mūžu pavadījusi Maskavā, tāpēc latviešu valodā gandrīz nerunā.

Nodarbošanās topošajām supermodelēm ir visdažādākās: web dizainere, go-go dejotāja, dvīņu mamma, skolniece, MMA cīņas čempione, bikini fitnesa čempione, televīzijas producente, skulptore.

Katrā raidījumā vienas dalībnieces izstāšanos no šova noteiks stingra, bet taisnīga žūrija. Pastāvīgās žūrijas sastāvā ir Sergejs Kondrašins, portāla Frontrow.lv galvenais redaktors Jaroslavs Barišņikovs, ārste-psihoterapeite Ināra Vārpa.

Lai saglabātu objektivitāti visa šova garumā, būs arī divi mainīgie žūrijas locekļi - fotogrāfs, kuram meitenes pozējušas attiecīgajā raidījumā, un kāda no iepriekšējo kalendāru zvaigznēm. Viena no tām ir kļuvusi arī par šova vadītāju - tā ir paša pirmā 2006. gada kalendāra modele Ieva Adamss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!