Foto: Publicitātes foto

6.oktobrī LNT skatītāju vērtējumam tiks nodota televīzijas šova Dziedošās ģimenes jaunā - jau piektā - sezona, kurā, atzīmējot projekta apaļo jubileju, tiks noskaidrota piecgades muzikālākā Latvijas saime.

Šova vadīšana būs uzticēta dziedātājiem Jolantai Strikaitei un Jānim Auzānam, un, kā sola televīzijas pārstāvji, tie būs "emocijām bagāti un skanīgi svētki desmit nedēļu garumā".

Šoreiz šovā piedalīsies 17 ģimenes - desmit no tām skatītāji iepazīs no jauna, bet septiņas ģimenes vērīgākie atcerēsies no iepriekšējām šova sezonām.

Dziedošo ģimeņu atklāšanas raidījumā savu sniegumu rādīs desmit jaunpienākušās saimes - Aizgaļu ģimene no Cēsīm, Mortukānu saime no Latgales, Galiņu ģimene no Alsungas, Molleru ģimene no Alūksnes, Dubru ģimene no Babītes novada Piņķiem, Milleri-Balandīni no Rīgas, Madlinsku ģimene no Vecumniekiem, Reiņu ģimene no Rēzeknes un Tēbergu ģimene no Jūrmalas.

Tāpat starp pirmā raidījuma dalībniekiem būs Ješkinu ģimene no Rencēniem, kurā dzied trīs atraktīvas un humora pilnas māsas, kuras vieno ne tikai mūzika, bet arī dažādi piedzīvojumi, piemēram, savulaik divas vecākās māsas jaunāko atvasi piesējušas mežā pie koka.

Savukārt kuplākā ģimene pirmajā Dziedošo ģimeņu raidījumā būs Mortukānu saime, kura uzstāsies 12 līdz 14 cilvēku sastāvā. Ģimene par savas dzimtas pilsētu uzskata Kārsavu, bet tagad kuplās saimes locekļi izklīduši pa visu Latgales reģionu.

No iepriekšējo sezonu dalībniekiem skatītājiem šova piektajā sezonā būs iespēja atkal satikties ar Uškānu, Eriņu, Baumaņu, Riču, Ņikonovu, Laicānu un Liepiņu ģimenēm.

"Dziedošās Latvijas ģimenes vērtēšu jau piekto gadu un šogad tas būs īpaši atbildīgi, jo jānoskaidro labākā no labākajām.

Esmu priecīga, ka man bijusi tā iespēja redzēt un iepazīt ģimenes un viņu spēku un dziedātprasmi iepriekšējās četrās sezonās, un esmu dubultpriecīga, ka šogad kopā ar Latvijas iedzīvotājiem noskaidrosim piecgades skanīgāko ģimeni," pirms lielā projekta sākuma priecājusies aktrise Katrīne Pasternaka, kura šova žūrijā darbojusies jau no pirmās sezonas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!