Foto: Publicitātes foto

Šajā sezonā pie televīzijas skatītājiem pēc piecu gadu pauzes atgriezīsies savulaik lielu popularitāti guvušais šovs Dejo ar zvaigzni, un šonedēļ TV3 pārstāvji atklājuši – šova ceturto sezonu vadīs Maija Silova un Jānis Āmanis (abi attēlā).

To, kādas slavenības piedalīsies šovā un kas vērtēs viņu sniegumu, TV3 sola paziņot 5. februārī, kad arī taps zināms, no kura datuma televīzijas skatītāji varēs pieplakt pie zilajiem ekrāniem, lai sekotu līdzi kaislībām deju placī.

Jāatgādina, ka iepriekšējās šova sezonas guva lielu televīzijas skatītāju atsaucību, un tieši tajās pie pašmāju šovbiznesa debesīm uzmirdzēja krietns pulciņš jaunu zvaigžņu - Iveta Feldmane, Lauru Kosīti, Agri Blaubuku, Rihardu Mailīti, par Latvijas seksa simbolu dēvēto Jāni Auzānu, dejotāju Mironovu pāri un citus.

Pirmajā Dejo ar zvaigzni uzvaras laurus plūca Lauris Reiniks un Aleksandra Kurusova, otrajā triumfēja Raivis Vidzis un Viola Abramova, bet trešajā sezonā lielāko atbalstu ieguva aktieris Ainārs Ančevskis ar partneri Ievu Kemleri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!