Foto: Vida Press
Austrāliešu izcelsmes aktrise Naomi Vatsa (attēlā) sākusi filmēties galvenajā lomā filmās par traģiski bojā gājušo Velsas princesi Diānu.

Šonedēļ izplatītas pirmās fotogrāfijas no uzņemšanas laukuma, kurās var pārliecināties par viņas atbilstību iemiesotajam tēlam.

Agrāk loma bija paredzēta aktrisei Džesikai Čeistinai, tomēr vēlāk galvenajā lomā apstiprināja 43 gadus veco Vatsu.

Kā atzinuši filmas veidotāji, Vatsa perfekti atbilst lomai, un šo līdzību pastiprina Diānas klasiskā frizūra un nelielas ar grimu panāktas vaibstu korekcijas.

Filmā Caught in Flight, kuras iznākšana uz ekrāniem plānota 2013. gada februārī, tiks atpoguļots periods princeses dzīvē, kad viņa 36 gadu vecumā šķīrās no prinča Čārlza un satikās ar pakistāniešu izcelsmes britu sirds ķirurgu Hasnatu Hanu.

Romantiskas jūtas abu starpā uzplauka 1995. gadā, bet pāris izšķīrās 1997. gadā pāris mēnešus pirms princese sāka satikties ar ēģiptiešu izcelsmes uzņēmēju un filmu producentu Dodi al Fajedu, kopā ar kuru viņa gāja bojā traģiskajā autokatastrofā Parīzē.

Aktrise Naomi Vatsa atzinusi, ka šī loma viņai ir liels pagodinājums. "Princesi Diānu mīlēja visā pasaulē un tas man ir liels izaicinājums atdzīvināt viņu uz lielā ekrāna," paudusi aktrise.

Filmu veido režisors Olivers Hiršbīgels, kurš pats plaši pazīstms kā Ādolfa Hitlera lomas atveidotājs filmā Downfall.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!