Foto: LETA

Otrdien, 10. maijā, Diseldorfā sāksies kārtējais starptautiskais dziesmu konkurss Eirovīzija, bet Latvijas Televīzija pieņēmusi lēmumu atteikties no ilggadējā Eirovīzijas tiešraides komentētāja - žurnālista Kārļa Streipa (attēlā).

"Latvijas Televīzija tā nolēma, bet par iemesliem man neviens neko nepaskaidroja. Es būtu bijis priecīgs, ja man vismaz kāds būtu pateicis paldies par divpadsmit gadu darbu," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Streips kurš pērn daļā sabiedrības ar savu komentēšanas stilu bija radījis mērenu sašutumu.

Streips neslēpj, ka Eirovīzijas komentēšana viņam nedaudz pietrūks, tomēr pārlieku sarūgtināts žurnālists nav.

"Par to, ka man trīs naktis nebūs līdz divpadsmitiem vai vieniem jāsēž televīzijas studijā, es, godīgi sakot, neškrobojos. Lēkt laukā pa logu arī netaisos," smaidot atzīst Streips.

Otrdien un ceturtdien notiekošo Eirovīzijas pusfināla komentētāja pienākumus šogad Latvijas Televīzija uzticējusi dziedātājam un raidījuma SeMS vadītājam Valteram Frīdenbergam, bet fināla pārraidē sestdien Valteram pievienosies Uģis Joksts.

"Valters ir Eirovīzijas cilvēks "ar bārdu" - viņš pats ir piedalījies un zina visu, kas tur notiek. Es viņam vēlu visu veiksmi," savu maiņu populārā dziesmu konkursa komentētāja amatā atzinīgi vērtē Streips.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!