Foto: Publicitātes foto
Amatniecības sieru ražotne "Soira" ir Latvijas uzņēmums, gardēžu atzīts zīmols, kas apvieno tradicionālas sierdarīšanas metodes ar mūsdienīgu izpratni par strauji augošo bio pārtikas tirgu. Starptautiski novērtēts pasaules atzītākajā pārtikas vērtēšanas sistēmā "British Great Taste" – trīs gadus pēc kārtas 2018.-2020.

Unikālajā "Soira" sierā ir tikai divas sastāvdaļas – piens un sāls. Pārējo nodrošina darināšanas veids, baktērijas un pelējumi, kas savu darbu veic nogatavināšanas procesā. Siera ražošanā tiek izmantots bioloģiski sertificēts piens, kas nozīmē to, ka piena devējas ganās dabiskajās pļavās, bauda sauli, lietu un Latvijas vasaru brīvā dabā. Ražojot tuvumā galvaspilsētai – Ādažos –, ir saīsināts piegādes ceļš līdz lielākajam patērētājam – Rīgai un gardēžiem "Stockmann Delikatess".

"Soira" siers – tā ir bezkompromisa kvalitāte un izcilība katrā detaļā un garšas niansē. Amatniecības sieri ir sirds un roku radīti, tīri un uzlabotāju nesabojāti. Gatavoti no svaigpiena ar saudzīgu metodi un rūpīgu nogatavināšanu. Izteiksmīgi, daudzveidīgi un ļoti garšīgi. Amatniecības sieru burvība – katra partija spēj pārsteigt.

"Soira" sierus ir novērtējuši gan eksperti pasaulē, gan Latvijas viesmīlības sfēras speciālisti, iekļaujot tos savos piedāvājumos. Ne velti saka, ka uzņēmuma piedāvātie produkti "Stockmann Delikatess" ir īsts baudījums gardēžiem. Ar "Soira" sieriem dzimst idejas lieliskai maltītei.

Amatniecības sieru ražotne sākās kā izaicinājums – var vai nevar radīt labāko sieru Latvijā. Var! Uzņēmuma vārds "sȭira" lībiešu valodā nozīmē "siers", uzsverot, ka latvieši jau izsenis pazinuši šo lielisko produktu. Nelielais kolektīvs par savu mērķi atzīst laba, īstena siera gatavošanu sev un ikvienam, vienlaikus popularizējot šo lietišķās mākslas veidu Latvijā. "Soira" komanda ir pārliecināta – dzīve ir skaista, siers to vienkārši padara labāku!

"Soira" – siers, kura klātbūtne nav obligāta, bet tā trūkumu maltītē noteikti pamanīs.

"Soira" – siers bez izdomāta stāsta.

"Soira" – mūsdienīga gardēža elegance ikvienā siera platē.

Meklējiet izsmalcinātos "Soira" sierus "Stockmann Delikatess": cietais siers "Tomme", cietais siers "Podnieku", cietais siers "Ādažu tornis", cietais siers "Līlavu", cetais siers "Ceplis", mīkstais siers "Gauja", 7/8 mīkstais siers, mīkstais siers "Pelnu", "Dažādi sieri izlase M", "Dažādi sieri izlase L", vīnā nogatavināts siers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!