Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Iespējams, ka tas nav labākais veids, kā iesākt jauno gadu, jo gandrīz divus gadus kopš atgriešanās pie "Netflix" ārpus ASV, seriāls "The Office" 2023. gada janvārī atkal pametīs straumēšanas gigantu vairākos pasaules reģionos, ziņo laikraksta "Daily Mail" interneta vietne. Lai gan šis ziņas ir satricinājušas teju visus šī seriāla fanus, izskatās, ka mums tas nedraud. Proti, Latvija nav iekļauta sarakstā, kurā uzskaitītas valstis, kur iemīļotā komēdija pametīs straumešanas pakalpojumu. Tomēr nevaram būt pilnībā droši!

Bez šaubām, "Netflix" zaudējumi ir lieli, lai gan uzņēmums zināja, ka šis datums tuvojas. "Netflix" Amerikas Savienotajās Valstīs zaudēja "The Office" 2021. gadā, savukārt pagājušā gadā vairāki pasaules reģioni platformā "Netflix" ieguva visas deviņas seriāla sezonas. Bet visām labajām lietām pienāk beigas, pat mūsu iecienītākajām pārraidēm.

Labāk atzīmē savā kalendārā šo datumu – svētdiena, 2023. gada 1. janvāris, diena, kad "The Office" pametīs straumētāju vairākās teritorijās visā pasaulē. Tas nozīmē, ka Vecgada vakars daudziem faniem būs pēdējā diena, kad viņi varēs noskatīties komēdiju vietnē "Netflix". Lai gan Latvija nav pašlaik iekļauta sarakstā, mums ir jābūt gataviem, ka tas varētu notikt!

Pašlaik šīs ir tās valstis, kuras seriālu zaudēs Jaungada dienā, pamatojoties uz "Netflix" ziņām: Beļģija, Čehija, Francija, Vācija, Grieķija, Ungārija, Islande, Izraēla, Itālija, Lietuva, Nīderlande, Polija, Portugāle, Rumānija, Slovākija, Dienvidāfrika, Spānija, Zviedrija, Šveice, Turcija un Apvienotā Karaliste.

Lai gan "The Office" atstās "Netflix" šajos reģionos, seriāls ir bijis pieejams arī "Amazon Prime Video" un būs pieejams "Peacock" straumēšanai Apvienotajā Karalistē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!