Foto: Vida Press

Adama Sandlera jaunā basketbola drāma "Hustle" pēc debijas kanālā "Netflix" ir pārspējusi aktiera personiskos rekordus, kļūstot par pārliecinošu favorītu viņa fanu pulkā, vēsta "The Independent".

Kā zināms, aktieris ir parakstījis 350 miljonu dolāru vērtu darījumu ar "Netflix", kas paredz, ka viņš nākamajos gados ražos vairākas populāras filmas.

Kopš filmas "Hustle" pirmizrādes 8. jūnijā filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes" filmai kritiķu vērtējums ir 91 procenti, ierindojot to trešajā vietā aiz "The Meyerowitz Stories" un "Uncut Gems".

Visas Sandlera iepriekšējās "Netflix" filmas, tostarp "The Ridiculous 6", "Sandy Wexler" un "Murder Mystery", kritiķi nozākāja. Tomēr "Hustle" ieviesa pārmaiņas, proti, Sandlers ir saņēmis dažas no labākajām atsauksmēm par savu līdzšinējo karjeru.

Tas tiesa, "Hustle" šobrīd ir Sandlera fanu visiemīļotākā filma. Tā ir visaugstāk novērtētā filma visā viņa karjerā.

Pēc skatītāju vērtējuma "Hustle" ir 92 procenti, kam seko "Happy Gilmore" (85 procenti) un "Reign Over Me" (81 procents), neskaitot Sandlera stand-up šovus vai dokumentālās filmas.

Filma "Hustle" ir pieejama straumēšanas pakalpojumā "Netflix".

Vēl viena jauna filma, kas nesen tika izlaista "Netflix" – "Interceptor" – ir kļuvusi par skatītāko filmu pakalpojumā, neskatoties uz to, ka skatītāji to dēvē par vienu no visu laiku "sliktākajām" filmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!