Foto: National Geographic
76 gadu vecumā kāpelēt pa klintīm un Arku nacionālā parka teritoriju Jūtas štatā un gandrīz vai sabrukt spēku izsīkuma un nodevīga karstuma dēļ – to piedzīvojis aktieris Denijs Treho, piedaloties izdzīvošanas šovā "Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu". Jaunāko sēriju piedzīvojumos aktierus pārstāvēs arī Entonijs Makijs, Reins Vilsons un Kīgans Maikls Kejs.

Šis ārkārtējais notikums varēja kļūt par izdzīvošanas šova "Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu" lielāko izgāšanos, jo, lai gan Grills savus viesus gan ved ekstrēmos piedzīvojumos, tie ir droši. Filmēšanas grupai vienmēr ir līdzi medicīniskais aprīkojums un tiek sekots līdzi, lai nevienam neiestātos organisma atūdeņošanās. "Mums nācās reaģēt ļoti strauji, taču Denijs bija apņēmības pilns, azartisks un pēc tam atzina, ka tas bijis viens no lieliskākajiem piedzīvojumiem viņa dzīvē. Viņš ļoti vēlējās nokļūt tuksnesī, taču divas dienas ārkārtējā svelmē radīja milzīgu spēku izsīkumu," intervijās atzina slavenais izdzīvotājs Grills.

Treho, ko televīzijas skatītāji atcerēsies pēc lomām seriālā "Anarhijas dēli" un "Spiegu bērnu" filmās, ir gados visvecākā slavenība, kas ļāvusies adrenalīnam kopā ar izdzīvošanas meistaru. "Tā patiešām ir liela privilēģija strādāt ar zvaigznēm, jo viņi mums uzticas un cer, ka mēs par viņiem parūpēsimies. Slavenībām piedzīvojumi ir iespēja uz īsu brīdi aizbēgt no ikdienā valdošās kņadas un iepazīt dzīvi no citas perspektīvas. Savukārt mēs atklātās sarunās varam uzzināt šo cilvēku dzīves cīņas un atklāt, kādi viņi ir patiesībā," par savu darbu ar populāriem cilvēkiem stāsta Grills.

Šajā sezonā Grils kopā ar slvenībām dosies uz Islandes ledājiem un lavas laukiem, Itālijas Dolomītiem, Kalifornijas Sjerra Nevadas kalniem, Jūtas štata kalniem un tuksnešiem. "Tāpēc man filmās parasti ir kaskadieri, taču iešu uz priekšu kā Toms Krūzs," pie apledojušas klints Itālijas Dolomītos, kur pat neliela kājas paslīdēšana var izraisīt katastrofu, atzinis aktieris Entonijs Makijs.

Foto: National Geographic

Skatītāji Makiju atcerēsies kā Piekūna lomas atveidotāju vairākās "Marvel" komiksu ekranizācijās. Dolomītu kalnu augstākajās virsotnēs abi kopā izstaigā Pirmā pasaules kara laiku ceļus, medī sniega žurkas, runā par Makija karjeru un tēva aiziešanu.

Jaunākās realitātes šova "Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu" sērijas būs skatāmas "National Geographic" pirmdienās, no 19. aprīļa. Tās uzņemtas pēdējā gada laikā, kad daudzviet pasaulē bijuši spēkā Covid-19 dēļ noteiktie pārvietošanās ierobežojumi. Producentiem izdevās atrast filmēšanas vietas, kas bija atvērtas laikā, kad iespēja piedalīties šovā bija Holivudas zvaigznēm. Komandā turējās savā "burbulī", prom no citiem cilvēkiem, visur valkājot maskas un cimdus.

Izdzīvošanas šova "Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu" jaunajā sezonā ekstrēmo izklaižu cienītājs piedzīvojumos aicinājis ASV televīzijas un radio radījumu vadītāju un dižpārdokļu autoru Bobiju Bonsu ("Bobija Bonsa šovs" "Amerikāņu elks") un viņa līgavu Keitlīnu Pārkeri, "Emmy" balvas nominantu un amerikāņu futbola (NFL) saspēles vadītāju Teriju Krūsu ("Bruklina 99", "Dedpūls 2", "Neiznīcināmie"), "Emmy" balvas ieguvēju, aktieri un komiķi Kīganu Maiklu Keju ("Prāta spēles", "Izlaidums", "Draugi no koledžas"), vairākas godalgas ieguvušo aktieri Entoniju Makiju ("Atriebēji: Noslēgums", "Kapteinis Amerika: Pilsoņu karš, "Disney +" seriāls "Piekūns un Ziemas kareivis"), bijušo profesionālo sacīkšu braucēju un vienīgo "IndyCar" sērijas sacīkšu uzvarētāju Daniku Patriku, populāro aktieri Deniju Treho ("Mačete", "Anarhijas dēli," "No rieta līdz rītausmai"), aktieri, rakstnieku un producentu Reinu Vilsonu ("Birojs", "Utopija," "Zvaigžņu ceļš: Atklājums").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!