Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Adams Sandlers nesenā "Netflix" sarunā par filmu "Hustle" ir atklājis arīdzan savu viedokli par filmu kritiķiem, sakot, ka viņš pārtraucis lasīt recenzijas pēc tam, kad filmu kritiķi "saplosīja" komēdijfilmu "Billijs Medisons". 1995. gada komēdijā, kurā Sandlers atveido izlutinātu 27 gadus vecu jaunieti, kurš atkārtoti iestājas skolā, tiek uzskatīta par vienu no viņa karjeras galvenajiem darbiem, taču 90 procenti filmu kritiķu to nodēvējuši par "garbage" jeb atkritumiem. Pēc šīs filmas skarbās kritikas, Adams Sandlers ir pārtraucis pievērst uzmanību filmu atsauksmēm.

"Kad man bija 17 gadi, un es iesaistījos šajā jomā, es nedomāju par kritiķiem... Es pat neapzinājos, ka kaut kas tāds mani sagaidīs," viņš teica.

"Kad iznāca filma "Bilijs Medisons", es un mans draugs, kurš šo filmu uzrakstīja, nodomājām: "Ak, jā, Ņujorka par to rakstīs!" Mēs taču uzaugām, lasot laikrakstus. Protams, pirmais, ko darījām – izlasījām recenziju. Tajā brīdī atskārtām: "Ak, dievs, kas notika? Viņi mūs ienīst!" Centāmies sevi nomierināt, ka tas noteikti ir rakstīts tikai šajā laikrakstā, taču nē, tas bija rakstīts 90 procentos materiālu. Viņi filmu salīdzināja ar atkritumiem."

Sandlers sacīja, ka kritika viņu sāpināja galvenokārt tāpēc, ka "tu taču apzinies, ka vecmāmiņa to lasīs". Tā, lūk, viņš galu galā nolēmis un pat sev apzvērējis, ka vairs nekad nelasīs šīs lietas, jo tās ir tik skarbas!

Kā jau daudzi labi zina, negatīvās atsauksmes turpināja "vajāt" Sandlera komēdijas.

Tomēr pašlaik Sandlers reklamē savu "Netflix" basketbola drāmu "Hustle", par kuru viņš ir saņēmis brīnišķīgas atsauksmes. "Es priecājos, ka saņemu uzslavas, es to pieņemšu, taču visi smagi strādāja pie filmas," sacīja komiķis. "Man bija lieliska loma, un es ar to izdarīju visu, ko varēju."

"Hustle" tagad ir pieejama straumēšanai pakalpojumā "Netflix".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!