Foto: Vida Press
Lai gan viena daļa vecāku vēlas un iedrošina bērnus soļot pa viņu iemīto karjeras taciņu, otra puse pat aktīvi gatava darīt visu iespējamo, lai tas nenotiku ne par kādu cenu. Intervijā "Entertainment Tonight" Holivudas grāvēja "Akvamens" zvaigzne Džeisons Momoa atklājis, ka viņš pieder pie otrās kategorijas.

42 gadus vecais aktieris ir tēvs divām atvasēm – 14 gadus vecajai Lolai un 12 gadus vecajam Nakoa-Volfam – un ļoti cer, ka viņa bērni izvēlēsies dzīvi ārpus Holivudas starmešu gaismām. "Ak, viens no viņiem to vēlas, un es neesmu lielākais idejas fans," sacījis Momoa. "Es negribu, lai viņi to dara."

"Akvamens" galvenais varonis atklājis, ka darīs visu iespējamo, lai bērnus atturētu no šīs domas realizācijas. Viņš arī piebildis, ka visas ar kino saistītās lietas – notikumu izstāstīšana skatītājiem, aizkulises, filmu režisēšana un uzņemšana – aktierim ļoti iet pie sirds, taču viņš vēlētos, lai bērni iet citu karjeras ceļu.

Viens no aktiera pēdējiem veikumiem ir "Netflix" asa sižeta trilleris "Sweet Girl". Kamēr Momoa visplašāk atpazīstams ar lomām seriālā "Troņu spēle" un "Akvamens", viņa sieva Lisa Boneta skatītājiem atmiņā palikusi ar piedalīšanos "The Cosby Show" un "High Fidelity". Gan Momoa, gan Boneta industrijā darbojas jau vairākas desmitgades.

"Ja nu viņi ļoti gribēs, tad varbūt," sacījis Momoa. "Bet es negribu, lai viņi kļūst par aktieriem. Tas ir ļoti grūti, un es negribu, lai viņi izjūt to spiedienu. Es esmu stiprs, es to varu izturēt, bet nevēlos, lai kāds no cilvēkiem, kurus mīlu, ietu tam cauri."

Izabella Merseda, Momoa 20 gadus vecā ekrāna partnere filmā "Sweet Girl", intervijā piekritusi aktierim. "Kopā ar tēlošanu, lomu atveidošanu nāk vēl ļoti daudz citu lietu. Tad gribas teikt: "Bet es uz to neparakstījos!" Taču tu mīli šo profesiju, tāpēc turpini darīt."

Momoa, kurš ir precējies ar Bonetu kopš 2017. gada, nesenā intervijā "Instyle" dalījies pārdomās par attiecībām ar abiem bērniem. Viņš arī stāstījis, ka pats uzaudzis bez tēva, un tas ietekmējis to, kā viņš vēlas audzināt Nakoa-Volfu. "Es nezināju, ko tas nozīmē – būt tēvam. Un es negribu savam dēlam dzīvē atbildēt tikai ar: "Tāpēc, ka es tā teicu." Es gribu veidot tuvas attiecības, lai viņš var justies līdz pēdējai vīlītei atklāts."

Atkieris arī atklāti sacījis, ka vēlētos, lai Zoja Kravica, Bonetas meita no iepriekšējām attiecībām ar mūziķi Leniju Kravicu, kļūtu par piemēru Lolas dzīvē. "Es ceru un lūdzu, lai mana meita būtu tik talantīga, mīloša, atvērta un tuva ar savu ģimeni," tā Momoa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!