Foto: Vida Press

Filmas "Blonde" zvaigznei Ana de Armas jautāts par izskanējušajām baumām, proti, vai viņa pārņems Brīnumsievietes lomu, jo Pīters Safrans un Džeimss Guns no jauna veido izdomāto visumu "DC Universe" (DCU), kurā dzīvo supervaroņi. Aktrise baumas noliedz!

Lai gan daudzi vēlas, lai Ana de Armas iesoļo Brīnumsievietes ādā, aktrise nešķiet interesēta šīs lomas atveidošanā. Nesen notikušajā sarunā par viņas jauno filmu "Ghosted", aktrise noliedza baumas par viņas iejušanos Brīnumsievietes tēlā.

"Man šķiet, ka Gala Gadota dara lielisku darbu," intervijā "Wired Auto Complete" baumas atspēkoja de Armas. "Es domāju, ka viņai vajadzētu turpināt to darīt."

Gadota 2016. gadā guva ievērību ar Brīnumsievietes lomu "DC Extended Universe" filmās "Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma" ("Batman v Superman: Dawn of Justice", 2016), "Brīnumsieviete" ("Wonder Woman", 2017), "Taisnības līga" ("Justice League", 2017), "Brīnumsieviete 1984" ("Wonder Woman 1984", 2020).

Gadotas nākotne Brīnumsievietes lomā pašlaik ir neskaidra. Pirms filma "Brīnumsieviete 3" ("Wonder Woman 3") tika atcelta, jo tā neatbilda jaunajai DCU attīstībai, viņa savā oficiālajā "Twitter" kontā dalījās ar ierakstu, lai paustu pateicību par iespēju spēlēt ikonisko supervarones lomu.

"Pirms dažiem gadiem tika paziņots, ka spēlēšu Brīnumsievieti. Esmu bijusi ļoti pateicīga par iespēju spēlēt tik neticamu, ikonisku tēlu un vairāk par visu esmu pateicīga jums – faniem. Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu ar jums dalīties viņas nākamajā dzīves nodaļā," tviterī rakstīja Gadota.

Jaunākais Brīnumsievietes piedzīvojums 2020. gadā uz lielā ekrāna mūs pārcēla uz 1984. gadu, aukstā kara laiku, kad amazoņu princesei Diānai bija jāstājas pretī diviem jauniem ienaidniekiem Maksvelu Lordu un Čītu. Notikumos bija iesaistīts arī Diānas bijušais mīļotais Stīvs Trevors.

"Brīnumsieviete 1984" ir turpinājums 2017. gada filmai "Brīnumsieviete", tāpēc jaunās filmas notikumi risinās vairākus gadus pēc pirmajā filmā redzētajiem. Filmas režisore ir Petija Dženkinsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!