Foto: Vida Press

Pāris "Oskaru" balvu ieguvušās aktrises – Andželīna Džolija un Halle Berija – apvienosies jaunajā asa sižeta trillerī "Maude v Maude".

Saskaņā ar izklaides ziņu izdevuma "Deadline" informāciju, projektu uzvarēja "Warner Bros." pēc "intensīvas daudzstudiju izsoles".

Sīkāka informācija par sižetu nav zināma, izņemot to, ka filma raksturota kā "Bond vs. Bourne" tipa trilleris.

Jaunzēlandiešu kinorežisore Rozanna Liana, kas pazīstama ar tādām filmām kā "My Wedding and Other Secrets" un "Shadow in the Cloud", filmu režisēs pēc Skota Mozīra scenārija.

Lai gan 53 gadus vecās Berijas un 47 gadus vecās Džolijas karjera ir ilgusi jau trīs gadu desmitu garumā, abas aktrises nekad nav strādājušas kopā. Tomēr abas ir šī žanra veterānes, jo strādājušas pie dažiem no lielākajiem asa sižeta nosaukumiem pēdējo 25 gadu laikā.

Džolija ir vislabāk pazīstama ar lomām filmās "Lara Krofta: Kapeņu izlaupītāja" ("Lara Croft: Tomb Raider") un "Lara Krofta: Kapeņu izlaupītāja 2" ("Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life"). Viņas darbs pie tādām filmām kā "Smita kungs un kundze" ("Mr. & Mrs. Smith"), "Meklēšanā" ("Wanted") un "Salt" iezīmē viņu kā entuziastu, kad runa ir par sižetu pilnām filmām.

Halle Berija ir arī guvusi savu daļu no asa sižeta filmām, spēlējot Bonda meiteni filmā "Mirsti citu dienu" ("Die Another Day"), kā arī piedaloties "X-Men" franšīzē.

Tiek ziņots, ka "Warner Bros." studijas vadītāji solīšanas izsolē bijuši ārkārtīgi agresīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!