Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Septītās filmas par slepeno aģentu Ītanu Hantu uzņemšanu paredzēts atsākt septembrī – septiņus mēnešus pēc tās pārtraukšanas Itālijā pandēmijas uzliesmojuma rezultātā, vēsta ārvalstu mediji.

Darbs pie "Neiespējamās misijas 7" tika pārtraukts februāra beigās, kad Itāliju smagi skāra koronavīrusa pandēmija, un tā bija viena no pirmajām lielajām filmām, kas izziņoja filmēšanas pārtraukumu.

Līdz ar uzņemšanas apturēšanu studija "Paramount" arī bija spiesta atlikt filmas pirmizrādi no 2021. gada jūlija uz 2021. gada novembri, kā rezultātā arī "Neiespējamā misija 8" tiks filmēta un izrādīta vēlāk, nekā iepriekš tika plānots.

"Mēs ceram atsākt filmēšanu septembrī," BBC atklāja pirmais režisora asistents Tomijs Gormlijs. "Mēs jau filmējām Venēcijā – bijām pašā epicentrā, kad sākās lielā jezga –, tāpēc bija jāpārtrauc filmēšana, kas jau notika četras dienas."

Viņš arī piebilda, ka filmas uzņemšanas komanda cer apmeklēt visas iepriekš plānotās valstis, lai nekas no scenārija nebūtu jāizgriež. Vaicāts, cik ilgi varētu ilgt jaunatsāktā filmēšana, Gormlijs lēš, ka tas varētu notikt līdz 2021. gada aprīlim/maijam.

Bendžija Dana lomas atveidotājs Saimons Pegs "Variety" atklāja, ka filmēšana tiks atsākta ar āra ainu uzņemšanu: "Tas šķiet paveicams, un acīmredzot tiks veikti piesardzības pasākumi."

Darbs pie filmēšanas nav vienīgais veids, kā pandēmija ietekmējusi "Neiespējamās misijas 7" likteni – mainīts ir arīdzan ļaundara lomas atveidotājs. Nikolasa Holta vietā uz ekrāniem būs redzams seriāla "Džeriko" zvaigzne Jesajs Moraless (Esai Morales). Aktiera nomaiņa notikusi filmēšanas grafika nesavienojamības dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!