Foto: Vida Press

"Pati labākā dāvana, kādu meitene var prasīt" – šādus vārdus dziedātāja Mailija Sairusa veltījusi seriālam "Hanna Montana", kas padarīja viņu par absolūtu zvaigzni. Pirmizrādi tas piedzīvoja 2006. gada martā, kad Sairusa vēl bija tikai tīņu gados.

Pārdomas slavenā hita "Wrecking Ball" dziedātāja publicējusi savā "Twitter" kontā. Vēstule varonei, kuru Sairusa atveidoja četru sezonu garumā, sastāvēja no divām lapām, un tajā viņa atceras dažādus neaizmirstamus šī dzīves posma notikumus. Sairusa atminējusies, kā uzņemšanas laikā Zemes klēpī guldījusi savu vectēvu, kā arī vēlreiz izteikusi pateicību savai varonei par milzīgo atspērienu viņas dzīvē. "Tu biji kā raķete, kas aizšāva mani uz Mēness, un nekad neatveda atpakaļ," rakstījusi dziedātāja.

"Mīļā Hanna Montana. Es tevi mīlu arī pēc 15 gadiem," ieraksta sākumā atklājusi Sairusa.

"Ar dalītām sajūtām apzinājos, ka atstāšu tevi (ļoti lielu daļu sevis) 9. etapā. Kad man jautā, tas bija brīdis, kad redzēju – es pieaugu. Tās bija manas mājas," pārdomās dalījusies dziedātāja.

Kad seriāls tika nogādāts pie skatītājiem, Sairusai bija 13 gadu. 2006. gadā tieši "Hanna Montana" kļuva par "Disney" kanāla visskatītāko jaunievedumu. "Man bija liels gods sešu gadu garumā tevi iedzīvināt. Esmu parādā ne tikai tev, Hanna, bet pilnībā visiem, kas jau no paša sākuma man ticēja. Es jums visiem būšu uzticīga līdz pat mūža galam. No visas sirds – "PALDIES JUMS!""

Mailija Sairusa ir viena no mūsdienu pamanāmākajām skatuves māksliniecēm. Viņa izceļas gan ar savu daiļradi, gan interesantajiem skatuves tērpiem, gan arī ar saviem izgājieniem, kas nereti piesaista apkārtējo uzmanību.

Jau pirms vairākiem gadiem Mailija Sairusa raidsabiedrībai BBC atklāja savu nostāju saistībā ar feminismu. "Es jūtos kā lielākā feministe pasaulē, jo es saku sievietēm, lai viņas nebaidās no nekā," teikusi Sairusa. Savukārt "Cosmopolitan" viņa teikusi tā: "Esmu feministe tādā veidā, ka iedvesmoju citas sievietes. Es esmu skaļa, jautra un neatbilstu tipiskajiem skaistuma standartiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!