Foto: Reuters/Scanpix/ LETA

Amerikāņu aktrise un modele Bārbija Fereira, kas atveido Ketrīnu Ernandesu HBO seriālā "Eiforija", paziņojusi, ka neatgriezīsies tā trešajā sezonā, ziņo "CNN Entertainment". Jaunumus aktrise paziņojusi, izmantojot savu "Instagram" kontu, stāstā ievietojot ziņu: "Pēc četriem gadiem, kad iemiesoju visīpašāko un mīklaināko varoni Ketu, man ar asarām acīm jāatvadās." HBO un Fereiras pārstāvji nav komentējuši aktrises pausto.

Savā paziņojumā aktrise raksta: "Es ceru, ka, tāpat kā es, arī daudzi no jums viņā saskatīja sevi, un ka ceļš, kurā viņa kļuva par tādu cilvēku, kādu jūs to pazīstat, jums sagādāja prieku. Es viņai veltīju visas savas rūpes un mīlestību, un ceru, ka jūs to jūtat. Mīlu tevi, Ketrīna Ernandesa."

Provokatīvo amerikāņu seriālu par jauniešu dzīvi veido režisors Sems Levinsons. Tajā Fereiras atveidotā Ketrīna ir Medijas (Aleksa Demija) un Kesijas (Sidnija Svīnija) labākā draudzene un nozīmīgs tēls ķermeņa pozitivitātes atspoguļošanā. Viņas sižeta līnija atspoguļoja, kā Ketrīna, mainot savu stilu, kļuva pārliecinātāka par savu seksualitāti.

Medijs "Variety" raksta, ka aktrises paziņojums izskanējis neilgi pēc plaši izplatītajām spekulācijām par viņas un seriāla režisora domstarpībām, kas radušās par viņas atveidotā tēla "atstumšanu malā" – Ketrīna no galvenās varones pirmajā sezonā lielā mērā tika pazemināta līdz otrā plāna lomai tā otrajā sezonā, izraisot daudzu fanu sašutumu un neizpratni.

Lai gan seriālā "Eiforija" tiek atspoguļotas vairākas sižeta līnijas, tā galvenā varone ir aktrises un dziedātājas Zendaijas atveidotā Rū – Kalifornijas piepilsētā dzīvojoša tīne, kas cīnās ar atkarību no narkotikām un tēva zaudēšanu.

Pašlaik nav oficiāli paziņots, kad sāksies seriāla 3. sezonas filmēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!