Foto: Kadrs no filmas/Vida Press

Lai gan kinolente "Batgirl" ir pēcapstrādes pēdējos posmos, "Warner Bros." un "DC Films" filmu nelaidīs klajā nevienā platformā, tostarp kinoteātros, vēsta "Deadline".

Filmas "Batgirl" "nozūmēšana" ir izraisījusi tūlītējus triecienviļņus visā Holivudā! Tiek ziņots, ka filmas budžets bija 75 miljoni ASV dolāru, kas ar kovidu saistīto tēriņu dēļ pieauga līdz pat 90 miljoniem ASV dolāru. Summa ir milzīga, taču tas ir ievērojami mazāk, nekā izdots par citām DC filmām, kas nonākušas kinoteātros.

Nebūt ne mazsvarīgs fakts – filmas uzņemšana tika pabeigta pirms vairākiem mēnešiem, un tā bija nokļuvusi jau dažos pārbaudes seansos. Arī zvaigzne Leslija Greisa bija sniegusi vairākas intervijas, paužot sajūsmu gan par titullomu, gan par līdzzvaigznēm.


Citiem vārdiem sakot, filma bija gandrīz pabeigta un jau vairoja fanu sajūsmu. Kāpēc lai "Warner Bros. Discovery" to visu palaistu vējā?

Tiek lēsts, ka pirmajos izmēģinājuma seansos filma nav spējusi iepriecināt skatītājus, kas, iespējams, noveda "Warner Bros. Discovery" pie šāda lēmuma – atlikt projektu un neļaut tam kļūt par milzīgu apkaunojumu. Medijs "Collider" ziņo, ka sazinājies ar cilvēkiem, kuri redzējuši nepabeigto režisora garadarbu un atzinuši, ka tā bijusi milzu vilšanās un izskatījusies lēti salīdzinājumā ar citām filmām.

Citi avoti liecina, ka pārsteidzošais solis noticis pēc vadības maiņas, kad jaunais "Warner Bros. Discovery" izpilddirektors Deivids Zaslavs par prioritāti izvirzīja samaksu samazināšanu un pārorientēja "Warner" no straumēšanas projektiem uz kino filmu veidošanu.

Iekšējā informācija liecina, ka saskaņā ar uzņēmuma jauno stratēģiju lielbudžeta filmām, kas uzņemtas tieši straumēšanai, vairs nav finansiālas jēgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!