Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Svarīgākā dienas ziņa – Renē Zelvēgere ir iekļauta ceturtajā franžīzes daļā! Romāna "Bridžitas Džounsas dienasgrāmata" autore Helēna Fīldinga ir apstiprinājusi, ka pašlaik pielāgo savu 2013. gada grāmatu "Mad About The Boy" lielajam ekrānam, un cer, ka viss izdosies lieliski.

Intervijā "Radio Times" Fīldinga stāstīja: "Jā, es pie tā strādāju un patiešām ceru, ka tas notiks. Katra filma, kas tiek uzņemta, ir sava veida brīnums — ir patiešām grūti uzņemt ļoti filmas. Bet es labprāt šo stāstu vēlreiz redzētu ekrānā."

Kā radās ideja par franšīzes turpinājumu? Viena no daudzu daiļā dzimuma pārstāvju iemīļotākajām filmu varonēm ir tieši Holivudas zvaigznes Renē Zelvēgeres (attēlā) atveidotā žurnāliste Bridžita Džounsa. Sievietes visā pasaulē ir kā apmātas ar šo tēlu.

Pirmās divas Fīldingas grāmatas tika ekranizētas attiecīgi 2001. gadā "Bridžitas Džounsas dienasgrāmata" un 2004. gadā "Bridžita Džounsa. Saprāta robeža", savukārt 2016. gadā iznākušās filmas "Bridžitas Džonsas mazulis" pamatā bija Fīldingas rakstītās slejas laikrakstā "The Independent".

Saskaņā ar izdevēja teikto, "Mad About the Boy" parādīs mums Bridžitu — tagad 51 gadu vecu divu bērnu māti, kas saskarsies ar ikdienas problēmām: utu epidēmiju, skolas pikniku pazemojumu, starppaaudžu seksu. Un Bridžita atskārtīs, ka dzīve nav beigusies, kad jāsāk lasīt ar brillēm.

Kas būs traģiskais pavērsiens? Izrādās, ka Bridžitai atkal būs jāpārvalda sava dzīve, bet nu jau kā vientuļajam vecākam, no jauna meklējot mīlestību. Viens no personāžiem, kurš diemžēl nebūs redzams ceturtajā filmā, ir Dārsijs, jo ceturtās daļas grāmatas sākumā atklājas, ka viņš miris pirms pieciem gadiem.

Šī gada sākumā 53 gadus vecā Zelvēgere, kura, spēlējot Bridžitu Džounsu, pieņēmās svarā par 13 kilogramiem, atzina, ka būtu jautri atkārtot šo lomu ceturto reizi. Vairāk par to lasi šajā rakstā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!