Foto: Vida Press

Breds Pits savas karjeras laikā ir piedalījies daudzās ikoniskās filmās, un galu galā viņš ir filmējies līdzās gandrīz katram Holivudas aktierim. Izrādās, ka pasaulslavenajam amerikāņu aktierim ir izveidots saraksts ar zvaigznēm, ar kurām viņš atkal un atkal gribētu strādāt kopā, un saraksts ar aktieriem, ar kuriem nekad nevienā projektā vairs neiesaistītos.

Par šī saraksta esamību paziņojis Breda līdzzvaigzne, "Bullet Train" aktieris Ārons Teilors-Džonsons. 58 gadus vecā Holivudas leģenda tāpat kā 32 gadus vecais Ārons pieraksta aktierus, kurus viņš mīl un arī tos, ar kuriem nevēlas atrasties vienā filmēšanas laukumā.

"Es domāju, ka viņš ir jaunā savas dzīves posmā. Viņš vienkārši vēlas ienest pasaulē gaismu un prieku un būt ar tiem cilvēkiem, ar kuriem var labi pavadīt laiku. Tu strādā ar daudziem aktieriem un pēc kāda laika sāc veidot piezīmes – "es noteikti vairs nekad nestrādāšu ar šo cilvēku." Bredam arī ir šāda veida saraksts: "labais saraksts" un "sliktais saraksts".

Lai gan gribētos kliegt: "Āron, parādi mums šo sarakstu," patiesībā mēs, iespējams, nekad neuzzināsim, ar kuriem aktieriem Breds Pits tik ļoti ienīda strādāt, ka viņš atsakās to darīt vēlreiz.

Foto: Vida Press

Viena zvaigzne, kas noteikti ir viņa "labo aktieru" sarakstā, ir Sandra Buloka. Breds filmējas Sandras Bulokas filmā "Zudusī pilsēta" ("The Lost City"), kā arī viņa filmējās Breda filmā "Bullet Train". Un Breds cer, ka nākotnē viņš un viņa "vecā labā draudzene", kurai arī ir 58 gadi, atkal sadarbosies.

"The Fight Club" zvaigzne nesenā intervijā sacīja: "Sandra ir kā vecs draugs. Viņai ir lieliska personība. Šo gadu laikā viņa vairākkārt ir palīdzējusi, viņa vienmēr ir blakus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!