Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Brodvejas mūzikls "Nelabais" ("Wicked") top par muzikālu filmu un beidzot izvēlēti visi trīs galvenās lomas atveidotāji! Trešdien, 21. septembrī, režisors Džons M. Ču savā "Twitter" kontā paziņoja, ka aktieris Džonatans Beilijs pievienosies viņa ilgi gaidītās filmas "Nelabais" ("Wicked") sastāvam, atveidojot Fijero, raksta medijs "Billboard". Līdz šim bija zināms, ka Elfabas lomā iejutīsies Sintija Erivo, bet Glindas loma atvēlēta Arianai Grandei.

Par to, ka Fijero lomai izvēlēts Beilijs, filmas režisors paziņoja savā "Twitter" kontā. "Viņš ir ideāls, viņi ir ideāli. Kopā viņi būtu ideāli. Dzimuši, lai būtu kopā mūžam," Ču tvītoja, citējot dziesmu rindas no Fijero solodziesmas "Dancing Through Life" pirmajā cēlienā. "Esmu pārāk satraucies, lai izliktos, ka tas nav noticis. Mums ir Fijero!" Arī pats Beilijs dalījies ar jaunumiem savā "Instagram" kontā, publicējot lakonisku ierakstu, apstiprinot, ka piedalīsies ilgi gaidītajā mūziklā. Aktiera ierakstu Ču komentēja: "Esi sveicināts Ozā! Tiksimies drīz, princi."

Līdz šim sociālajos tīklos fani izteikuši sajūsmu par Ču lēmumu Fijero lomu piedāvāt Beilijam, raksta portāls "Cinema Blend". Neilgi pēc Čū tvīta un Beilija ieraksta "Instagram", apsveikuma vārdus savos sociālajos tīklos publicēja ne tikai "Nelabais" galvenās lomas atveidotājas Grande un Erivo, bet arī Beilija kolēģi Lūks Ņūtons un Simona Ešlija no seriāla "Bridžertoni".

Beilija slavenākā loma ir vikonts Entonijs Bridžertons seriālā "Bridžertoni", taču lielākie aktiera fani zina arī par viņa muzikālo talantu un bagāto pieredzi mūziklos. Viņš ieguvis Lorensa Olivjē balvu kā labākais otrā plāna aktieris Stīvena Sondheima mūziklā "Kompānija" ("Company") un teātra iecienītāju vidū zināms ar saviem atmiņā paliekošo sniegumu iestudējumos "Amerikāņu psihopāts" ("American Psycho") un "Pēdējie pieci gadi" ("The Last Five Years").

Brodveja mūzikla "Nelabais" jaunā adapcija tiek veidota gadiem ilgi – pirmo reizi par to, kas tiks uzņemta filma, kuras darbība risinās "Oza zemes burvis" fantāziju pasaulē, tika paziņots jau 2016. gadā, bet tikai 2021. gada novembrī par muzikālās filmas galvenajām varonēm tika pasludināta Erivo un Grande. Šā gada pavasarī režisors paziņoja, ka filma tiks uzņemta divās daļās un paredzēts, ka uz lielajiem ekrāniem nonāks 2024. gada decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!