Foto: kadrs no seriāla

Seriāla "Bridžertoni" jaunajās sērijās nav tik daudz seksa kā pirmajā sezonā, taču neatkarīgi no tā – seriāls vēl aizvien piesaista skatītāju uzmanību. Lai gan otrā sezona tikai nupat ir debitējusi, seriāls ir pārspējis ļoti daudzus "Netflix" rekordus.

Straumēšanas gigants atklāj, ka Entonija Bridžertona mīlestības meklējumi, kas aizsākās 25. martā, ir pārspējuši "Netflix" skatītāko angļu valodas TV seriālu rekordu vienas nedēļas laikā. Ir pārspēts rekordists – seriāls "Inventing Anna". Lai gan "Netflix" medijiem nav sniedzis nekādus konkrētus skaitļus, "Deadline" ziņoja, ka "Bridžertonu" 2. sezona pēdējo septiņu dienu laikā skatīta 251,7 miljonu stundu.

Precīzāk – nedēļas nogalē seriāls tika skatīts 193 miljonu stundu, taču reitings vēl vairāk auga, kad bija pagājusi pirmā pilnā nedēļa. Turklāt – seriāls ierindojas arī pirmajā desmitniekā 93 valstīs. Uzmini, kas bija "numur divi" seriāls pagājušajā nedēļā "Netflix"? Jā, tieši tā! Tā bija "Bridžertonu" pirmā sezona, kas tika skatīta 53 miljonu stundu.

Kad 2020. gada decembrī pirmo reizi tika demonstrēts seriāls "Bridgeton", tas drīz vien kļuva par vienu no lielākajiem seriāliem straumēšanas pastāvēšanas laikā, kas izpelnījās vietu kā visaugstāk novērtētā pārraide. Tomēr "Bridžertoni" nespēj mēroties ar korejieša hita "Squid Game" skatījumiem, bet skaidrs ir viens – "Bridžertonu" otrā sezona bija gaidīšanas vērta. "Squid Game" saglabā savu rekordu ar 571,8 miljoniem skatīto stundu vienā nedēļā rudens sākumā.

Seriālu "Squid Game", kas straumētājā nonāca 17. septembrī, pirmajā nedēļas nogalē skatījās 63,2 miljonu stundu, bet stundu skaits strauji pieauga – pirmajā pilnajā nedēļā straumētājā seriāls tika skatīts 448,7 miljonu stundu, otrajā pilnajā nedēļā – 571,8 miljonu stundu, trešajā pilnajā nedēļā – 412,9 miljonu, savukārt ceturtajā nedēļā –258,8 miljonu stundu.

Iepriekšējais angļu valodas seriāla rekords tika sasniegts 2022. gada 14. februāra nedēļā, kad seriāls "Inventing Anna" tika skatīts 196 miljonu stundu.

Kā jau vēstījām, jaunajā "Bridžertonu" sezonā galvenā varoņa vietu Dafne atdod savam brālim Entonijam (Džonatans Beilijs), kurš uzsāks nopietnus sievas meklējumus.

Lai nestu tālāk savu ģimenes vārdu, Entonijs meklē debitantes sievas amatam, kas atbilstu viņa neizpildāmajiem standartiem, līdz brīdim, kad Keita (Simona Ešlija) un viņas jaunākā māsa ierodas no Indijas. Nejauši noklausoties Entonija strīdu ar Edvīnas, Keita uzzina — Entonija Bridžertona prioritāšu sarakstā nav patiesas mīlestības. Daiļā Keita nolemj darīt visu, kas ir viņas spēkos, lai pārtrauktu iespējamo Bridžertona savienību ar viņas māsu. Taču Keitas un Entonija ērkšķainās vārdu apmaiņas viņus tikai satuvina, sarežģījot situāciju abās pusēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!