Foto: Vida Press

Godalgotā Holivudas aktrise Sandra Buloka piedalījās Džimija Kimmela sarunu šovā, lai tur reklamētu savu jaunāko filmu "The Unforgivable". Tomēr, kad raidījuma vadītājs Bulokai vaicāja: "Tu taču zini, ka klīst baumas, ka tu būsi filmā "Zirnekļcilvēks?"" Aktrise ātri vien visas cerības apgāza, neskatoties uz to, ka viņas dēls Luiss bija kā apsēsts ar šo filmu, ziņo "People".

"Ziniet ko? Ja tās būtu baumas, ko mans dēls būtu dzirdējis, vai ziniet, cik gan daudz es viņam liktu darīt mājās? Es būtu tik veiksmīga savos lūgumus," jokoja 57 gadus vecā Buloka. Viņa turpināja: "Kas teica, ka es būšu? Viņa vecmāmiņa vai kas tamlīdzīgs?"

Saruna šova vadītājs Džimijs Kimmels paskaidroja, ka patiešām klīdušas baumas, ka Buloka atveidos Madame Web jeb ļaundari ar psihisko maņu spējām. "Kāpēc mani nepieņēma darbā? Kas noticis ar sarunām?" aktrise teica.

Taču, kad Kimmels jautāja Bulokai, vai Marvel viņu kādreiz ir uzrunājis, aktrise atbildēja: "Es nedomāju, ka esmu "Marvel" materiāls," piebilstot: ""Marvel" mani nekad nav uzrunājis!"

Savukārt tad vadītājs atskārta, ka viesiem ir tieksme melot viņa šovā, uz ko Buloka jokojot atbildēja: "Es saprotu, kāpēc cilvēki tev melo, bet man nekad, nekad "Marvel" nav tuvojies!"

Oskara balvas ieguvēja sacīja, ka viņa esot saņēmusi arī padomu no sava dēla Luisa par filmu, un viņš ieteica viņai tajā nepiedalīties, kad viņam bija vien seši gadi. "Mani kaut kas uzrunāja... bet mans dēls teica, lai es to nedaru," viņa sacīja. "Es nebiju tajā vietā, kur Luiss uzskatīja, ka man vajadzētu būt... un viņam patiesībā bija taisnība!"

Tomēr jaunākā aktrise filma "The Unforgivable" pirmizrādi straumēšanas pakalpojumā "Netflix"" piedzīvos 10. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!