Foto: Vida Press

Čenings Teitums filmēsies savas bērnu grāmatas "The One and Only Sparkella" adaptācijā, kas nonāks arī uz lielajiem ekrāniem. Kimas Bārnsas ilustrētā un 2021. gada maijā publicētā grāmata ar tādu pašu nosaukumu kļuva par Teituma pirmo bilžu grāmatu un "New York Times" bestselleru. Tas ir stāsts par tēvu, kurš māca savai meitai Ellai būt viņai pašai pēc tam, kad meitene izslēgta no skolas.

Kā vēsta "Deadline", Teitums būs galvenais filmas "The One and Only Sparkella" virsvadītājs, kas pašlaik ir izstrādes stadijā. Aktieris ir pieteicies atveidot Ellas tēvu, savukārt galvenās varones lomai aktrise vēl nav atrasta.

Aktieris dalījies ar jaunumiem "Instagram", uzvelkot rozā kleitu ar mirdzošām zvaigznēm, lai pavēstītu lielo paziņojumu. Rokās viņš tur "The One and Only Sparkella Makes a Plan" jau otrās daļas eksemplāru. ""Sparkella atdzīvojas filmā!" rakstīja Teitums.

Aktieris arī paziņojis, ka Pamela Ribona, kura režisējusi animācijas bērnu grāvējus "Vaiana" un "Ralfs izposta internetu", ir piekritusi kļūt par šīs filmas režisori. Teitums izteica komplimentus Ribonai par "dažu no viņa mīļāko animācijas filmu" uzrakstīšanu.

Kā jau minēts, burvīgais tēva un meitas stāsts seko pa pēdām Ellai, jaunai meitenei, kura nolemj mainīt savu mirdzošo stilu bērnu komentāru dēļ. Meitene saņem no sava tēva mīlošu pamācību, kā pieņemt sevi neatkarīgi no nekā.

Septembrī Teitums pastāstīja, ka grāmatas otro daļu iedvesmojusi viņa astoņus gadus vecā meita Everlija.


"Viss, ko rakstu šajās grāmatās, lielā mērā ir tieša iedvesma no kaut kā, kas noticis ar Everliju un mani. Viņa man nepalīdz rakstīt grāmatas, bet pieredze, dzīvojot un mācoties no astoņus gadus veca bērna, būtībā ir iedvesma šīm lietām, šiem mazajiem stāstiem," viņš sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!