Foto: AP/Scanpix/LETA

Pēc tam, kad oriģinālā 2012. gada filma "Maģiskais Maiks" pārtapa par globālu biznesu, Čenings Teitums, režisors Stīvens Soderbergs un scenārists Reids Karolīns ir gatavi atgriezties pie jaunākās franšīzes, lai iegūtu vēl grandiozākus panākumus. Oficiāli paziņots, ka trešā "Warner Bros." striptīza dejotāju sāgas daļa būs, ziņo "Deadline".

Šobrīd "Warner Bros." plāno nākamo franšīzes daļu, kuras nosaukums ir "Maģiskā Maika pēdējā deja" ("Magic Mike’s Last Dance"). Filmā aktieris Čenings Teitums atgriezīsies Maika Leina lomā, Soderbergs iejutīsies režisora lomā, un Karolīns rakstīs scenārija turpinājumu. Ziņots, ka pirmizrāde notiks tikai kanālā "HBO Max".

Patiesi, filma netiks rādīta kinoteātros, un tā tiks demonstrēta tikai "HBO Max — WarnerMedia" straumēšanas pakalpojumā. Reids Karolīns, kurš sarakstījis pirmās divas filmas, atgriežas, lai izveidotu jaunāko filmu par Tatuma varoni Maiku Leinu. Lai gan sīkākas ziņas par nākamo daļu vēl nav atklātas, ir sagaidāms, ka tā ieskaus triloģiju.

Čenings Teitums šos jaunumus atklāja savā "Twitter" paziņojumā, kurā viņš dalījās ar scenārija fotoattēlu ar nosaukumu, kas, kā jau minēts, nosaukts kā "Maģiskā Maika pēdējā deja".

Pirmās divas filmas visā pasaulē ienesa gandrīz 300 miljonus ASV dolāru peļņu, un 2017. gadā šī franšīze radīja veiksmīgu skatuves šovu "Magic Mike Live". Tas aizsākās Lasvegasā un ātri paplašinājās starptautiskā mērogā Londonā, Berlīnē un Austrālijā. "Magic Mike Live" nupat paziņoja par savu pirmo vairāku gadu Ziemeļamerikas turneju, kas sāksies 6. aprīlī Nešvilā un turpināsies Maiami, un tūres laikā tiks paziņots par papildu pilsētām, kurā šovs būs skatāms dzīvē.

Foto: Vida Press

"Vai uz ekrāna ir kāds harizmātiskāks un pievilcīgāks par Maģisko Maiku?" vaicāja Tobijs Emmerihs, "Warner Bros. Pictures Group" priekšsēdētājs. "Mēs esam priecīgi atgriezties šajā sadarbībā ar Čeningu, Stīvenu un viņu radošo komandu, lai atgrieztu Maģiskā Maika brīnišķīgo deju, drāmu, romantikas un humora kombināciju."

Tā kā filmas "Maģiskais Maiks" bizness gadu gaitā ir tikai audzis, producenti, tostarp Tatums un Soderbergs, saprata, ka joprojām pastāv liela "apetīte" pēc "Maģiskā Maika" pasaules, un sāka izstrādāt stāstu, kas pienācīgi novestu līdz franšīzes noslēgumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!