Foto: AP/AFP/Reuters/Scanpix/LETA

Izskatās, ka Stīvenam Soderbergam un "Oušena bandai" būs sastādīta konkurence! Ārzemju mediji ziņo, ka Dženiferai Lourensai jaunajā "Netflix" kinolentē "Don't Look Up", kuru režisēs Ādams Makejs, pievienosies tik skaļi vārdi, kas komentārus neprasa. Kā raksta "Deadline", filmā redzēsim Leonardo Dikaprio, Merilu Strīpu, dziedātāju un aktrisi Arianu Grandi, Džonu Hilu, kā arī jauno un perspektīvo Timotiju Šalamē.

Iepriekš minēto sastāvu turpina Keita Blanšeta, Himešs Patels, Kid Cudi, Metjū Perijs, Tomers Sislijs un Robs Morgans. Vēstīts, ka Makejs darbosies gan kā filmas režisors, gan arī pieliks roku scenārija rakstīšanā, bet producēšanā plecu pie pleca sadarbosies ar Kevinu Messiku.

Runājot par sižetu, tiek atklāts, ka tas sekos pa pēdām diviem astronautiem, kuri ņem grožus savās rokās, lai brīdinātu cilvēci par asteroīda tuvošanos, kas iznīcinās planētu Zeme.

Filmas zvaigžņotais sastāvs ticis pamazām lipināts kopā jau kopš pavasara, taču visdedzīgāk atbilde tika gaidīta tieši no Dikaprio. Viņš atbildes sniegšanu ilgstoši vilcis garumā, pārdomājot, vai spēs iesaistīties divos projekts – gan šajā, gan arī filmas "Killers of the Flower Moon" uzņemšanā. Filmu uzņemšanas grafiki paredz, ka Dikaprio nav jāatsakās ne no vienas, nedz arī otras kinolentes, tāpēc "Netflix" pārstāvji var korķēt vaļā šampanieti un būt apmierināti, savā projektā vienkopus savācot vienu no pēdējo laiku zvaigžņotākajiem sastāviem. Līdz šim Dikapro vairākkārt vadījis sarunas ar straumēšanas gigantu, taču bija palicis viens no retajiem industrijas aktieriem, kurš ar savām spējām un prasmēm nebija iepriecinājis platformas skatītājus.

Jāpiebilst, ka Dikaprio un viņam piederošā filmu studija "Appian Way" kopš šī gada augusta ir partneri ar tehnoloģiju gigantu "Apple". ASV jauno filmu "Killers of the Flower Moon", kuras režisors būs Martins Skorsēze, plānots izplatīt caur "Apple TV" servisu, bet pasaules kino tirgū uz lielajiem ekrāniem to piedāvās "Paramount Pictures".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!