Dveins Džonsons atveido galveno lomu gaidāmajā filmā "Melnais Ādams" ("Black Adam"), kas iepazīstinās skatītājus ar titulēto antivaroni. "Melnais Ādams" jau sen bijis aktiera lielākais aizraušanās projekts, un viņš bijis atklāts par ļoti gaidītās filmas uzņemšanas procesu. Bija pienācis laiks pirmajam filmas treilerim, un mēs to beidzot esam saņēmuši! Tomēr fani lielākoties ir vīlušies.

Dveinam līdzās filmā pievienojas arī citas zvaigznes: Pīrss Brosnans, Noa Sentineo, Eldiss Hodžs, kā arī Kintesa Svindela.

"Kā jau jūs zināt, šis varonis, šī filma, šis Visums bijis gigantiskākais manas kaislības projekts jau ļoti ilgu laiku," sacīja Džonsons. "Un esmu tik smagi strādājis pie šī projekta, lai būtu tam perfekti piemērots, jo zinu, ka šādi piedāvājumi nāk vienu reizi mūžā, tāpēc esmu pārliecināts, ka esmu dzimis, lai atveidotu Melno Ādamu."

"Melnais Ādams" seko stāstam, kad Džonsona atveidotais tēls tiek atbrīvots no sava zemes kapa gandrīz 5000 gadus pēc tam, kad viņam tika piešķirta ēģiptiešu dievu vara. Izkļūstot brīvībā, viņš ir gatavs modernajā pasaulē ieviest savu izpratni par taisnīgumu.

Jauno treileri Džonsons atklāja vietnes "Twitter" ierakstā, taču fani ir pauduši neapmierinātību par šo reklāmas rullīti.

"Šodien tika izlaists "Menais Ādams" treileris, un tagad mana vilšanās ir neizmērojama un mana diena ir sabojāta," rakstīja kāds cilvēks.

Vēl kāds teica: ""Melnā Ādama" krāsu palete atgādina 2010. gadu. Es gribētu, lai tā būtu tik laba, taču, redzot šo filmas stilu, man šķiet, ka tā nebūs."

Kāds cits piekrita par treilera krāsu paleti, rakstot: "Viss izskatās tik labi, izņemot filmas krāsu. Kāpēc tā ir tik dzeltena???"

""Melnais Ādams" drīzumā būs nākamais "Morbius"," komentēja vēl kāda persona, atsaucoties uz Džareda Leto supervaroņa filmu, kas pie skatītājiem nonāca šā gada sākumā.

Citi ir mazāk kritiski noskaņojušies pret treileri. Kāds raksta: "Neesmu pārliecināts, kā es par to jūtos. Varbūt nedaudz vīlies? "Melnais Ādams" ir labākais, kad viņš ir draudīgs un mazliet biedējošs. Es došu tam iespēju, un mani ir viegli iepriecināt, bet… tajā vienkārši ir kaut kas, kas nešķiet pareizi."

View this post on Instagram

A post shared by therock (@therock)

"CinemaCon" uzstāšanās laikā aprīlī Džonsons stāstīja, ka pie filmas strādājis vairāk nekā desmit gadus. "Visa ideja bija tāda, ka, ja mēs to darīsim, mēs veltīsim laiku un darīsim to pareizi," viņš teica. "Tas bija noderīgi – gaidīt un vērot, kā attīstās šie citi stāsti un supervaroņi. "Melnais Ādams" ir viena no lietām manā dzīvē, kas mani izrauj no gultas."

Filma kinoteātros būs skatāma no 21. oktobra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!