Foto: AP/Scanpix/LETA
Nav divu domu, ka seriāls "Troņu spēle" bija absolūts hits, taču dažiem pēc daudzsēriju kinolentes sasniegtajām virsotnēm uzreiz visas durvis neatvērās. Kā atklājis aktieris Džeisons Momoa, pēc lomas kulta seriālā viņš ilgstoši pavadījis darba meklējumos, kas novedis pie parādiem un pat dzīves badā, raksta raidsabiedrība CNN.

Par savām problēmām atrast darbu aktieris pastāstījis izdevumam "InStyle". "Ir ļoti grūti, kad tev ir bērni un esi parādos," teicis Momoa, kura ģimenē aug divas atvases. Aktieris sieva ir šī paša aroda pārstāve Lisa Boneta, kas iepriekš bijusi precējusies ar mūziķi Leniju Kravicu.

Aktiera finansiālā situācija stabilizējusies kādu laiku pēc Khāla Drogo lomas atveides, kurš pēc varoņa iešanas bojā seriālu "Troņu spēle" pameta jau pirmajā sezonā. Jāpiebilst gan, ka šajā laikā daudzsēriju kinolentes popularitāte vēl nebija sasniegusi tos augstumus, par kādiem runājam šodien. Viens no populārākajiem seriāliem televīzijas vēsturē noslēdzās 2019. gadā, ar katru sezonu pakāpeniski audzējot budžetu, piemēram, pēdējā sezonā vienas sērijas uzņemšana maksājusi pat 15 miljonus dolāru, vēsta izdevums "Variety". Seriāls godalgots ar vairākām balvām "Emmy", arī labākās drāmas kategorijā.

Momoa dzīve sāka virzīties augšup, kad viņam piešķīra galveno lomu supervaroņu filmā "Akvamens".

Šobrīd Momoa netrūkst dažādu piedāvājumu, kur izrādīt savas aktierprasmes. Vēstīts, ka aktieris parādīsies arī fantastikas piedzīvojumā "Kāpa", kura pirmizrāde pandēmijas dēļ pārcelta uz 2021. gadu. Momoa arī atklājis, kādas sajūtas pārņēmušas pēc filmas tīzera noskatīšanās. "Tur bija Džošs Brolins, Džeisons Momoa, Havjers Bardems… Un es sapratu – Ak Dievs! Es neticu, ka mans vārds bija kopā ar šiem! Es jūtos kā mazs bērns, pilnībā nezinu, kur likties!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!