Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Dženiferas Gārneres brūnajās acīs, samtainajā balsī un siltajā smaidā spējuši pazaudēties daudzi. Vairākkārt par pasaulē skaistāko sievieti atzītā aktrise, kuras jaunākais veikumus "Yes Day" jau pavisam tiks nodots skatītāju vērtējumam, ir arī trīs bērnu mamma. Podkāstā "Happy Mum, Happy Baby" Gārnere atklājusi, ka viņas ķermenis pēc dzemdībām mainījies, taču viņa to absolūti pieņem un par izmaiņām nepārdzīvo, raksta CNN.

Neskatoties uz to, ka cilvēkiem varētu šķist – aktrisei ātri izdevies atgūt kādreizējās formas, šis pieņēmums ir nepatiess, norāda Gārnere. "Pasaulē ir brīnišķīgas sievietes, kuru ķermeņi, lai arī cik bērnu viņas dzemdētu, ātri atgūst plakano vēderu," sacījusi aktrise. "Tas ir neticami. Šāda fizioloģija ir ļoti daudzām manām draudzenēm, un esmu par viņām ļoti priecīga. Es gan neesmu viena no šīm sievietēm."

Gārneres bērni – Violeta, Serafīna un Semjuels – dzimuši laulībā ar bijušo vīru, aktieri Benu Afleku. Viņa apzinās, ka visu atlikušo dzīvi izskatīsies kā trīs bērnu mamma, taču Gārnere ar to ir absolūtā mierā. "Es varu ļoti smagi strādāt un būt slaida, taču es tāpat izskatīšos kā sieviete, kas dzemdējusi trīs bērnus," tā Holivudas aktrise. Viņa arī noraidījusi apkārt klīstošās baumas, ka šobrīd ir stāvoklī.

"Tas ir tikai ķermenis. Esi pateicīga par to. Tas tevi aiznesis tik tālu. Tajā tu iznēsāji bērnus. Kas vēl ir vajadzīgs?" retoriski vaicājusi Gārnere.

Kā minēts iepriekš, no 12. marta straumēšanas platformā "Netflix" būs skatāma komēdija "Yes Day", kurā Gārnere iejutīsies mammas lomā. Kopā ar vīru, kuru atveido Edgars Ramiress, viņi pieņem izaicinājumu stingro vecāku tēlu nolikt otrajā plānā un ikdienā visbiežāk izteikto vārdu "nē" aizstāt ar "jā". Šajā dienā vadības groži un likumu (ne)ievērošana tiek nodoti bērnu rokās, ievelkot visu ģimeni aizraujošos piedzīvojumos!

Pasaules slavu Teksasas skaistulei Dženiferai Gārnerei nodrošināja loma seriālā "Alias", kas savu lielāko popularitāti piedzīvoja 2001. gadā. Par šo veikumu Gārnere saņēma gan "Emmy", gan "Zelta globusa" nominācijas, iegūstot arī vairākas balvas. Zīmīgi, ka, uzzinot par aktieru atlasi seriālam, Dženiferai nebija ne mazākās ticības saviem spēkiem, tomēr allaž uzņēmīgā sieviete nepadevās. Lai izkoptu seriālā nepieciešamās prasmes, Gārnere pirms atlases mēneša garumā apmeklēja privātstundas, apgūstot teikvando cīņas mākslu.

Par aktrsies dzīves līkločiem vairāk uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!