Foto: Vida Press

Vila Smita rīcība ir dalījusi neviennozīmīgos viedokļos gan Holivudu, gan sociālo tīklu lietotājus visā pasaulē. Proti, vairākām slavenībām, kritiķiem, publikas personāžiem, tostarp senatoriem un britu parlamenta deputātiem, ir savas domas par šo incidentu. Arī Džims Kerijs ir runājis!

Patiesībā Džims Kerijs ir viens no pirmajiem, kurš izsvēris un sniedzis savu viedokli par šo dramatisko brīdi, kas notika pēc tam, kad Roks izteica joku par Vila Smita sievu Džeidu Pinketu Smitu, kura izskatoties kā no kara drāmas "G.I. Jane" – tajā 1997. gadā ar noskūtu galvu spēlēja Demija Mūra. Skūta galva ir arī Džeidai Pinketai Smitai.

Intervijā "CBS This Morning" Kerijs pauda savu nosodījumu par to, kā tiek risinātas situācijas, it īpaši, kā to dara Vils Smits, kas pēc incidenta vēl iegūst labāko aktiera balvu filmā "King Richard".

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"Man kļuva slikti no ovācijām. Holivuda masveidā ir vienkārši bez mugurkaula, un tiešām šķiet, ka mēs vairs neesam foršs klubs," sacīja Kerijs.

Raidījuma vadītājs Geils Kings turpināja spekulēt: "Ja kāds cits būtu aizgājis no skatītājiem un to izdarījis, viņu būtu pavadījusi apsardze vai viņš pat būtu arestēts." Uz ko Kerijs attrauca: "Tā tam arī vajadzēja notikt!"

Kad Kings runāja par Roka atteikšanos izvirzīt apsūdzības, Kerijs sacīja: "Es šorīt būtu paziņojis, ka iesūdzu Vilu par 200 miljoniem ASV dolāru, jo šis video būs tur uz visiem laikiem."

Viņš piebilda: "Ja tu gribi kliegt no publikas un izrādīt nosodījumu vai kaut ko teikt "Twitter", tad tev diemžēl nav tiesību uzkāpt uz skatuves un sist kādam pa seju."

Pēc tam Kings izteica varbūtību, ka incidents saasinājies, liekot Kerijam iejaukties: "Tas nesaasinājās, tas radās no nekurienes, jo Vila iekšienē notiek kaut kas, kaut kāda neapmierinātība."

"Man nav nekā pret Vilu Smitu. Viņš ir paveicis lielas lietas. Bet tas nebija labs brīdis. Tas apbēdināja ikviena mirdzošo mirkli."

Lai gan līdz šim Smits nav sodīts, akadēmija ir paziņojusi, ka tā var viņu sodīt par notikušo.

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)


Jau ziņojām, ka Smits ir lūdzis atvainot viņa rīcību "Oskara" balvu pasniegšanā. Par to vairāk lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!