Foto: Vida Press

Džokers ir atgriezies – un viņam ir kompānija. Un kas ir smieklīgāks par vienu klaunu? Divi! Lady Gaga, kas iepriekš paziņoja, ka pievienojusies Hoakinam Fīniksam 2019. gada filmas "Džokera" turpinājumā, ir spērusi savu pirmo soli, iejūtoties Hārlijas Kvinas tēlā. Tā kā filma "Joker: Folie à Deux" pašlaik tiek filmēta Ņujorkā, bija tikai laika jautājums, kad pāris tiks pamanīts savu lomu tērpos. Gaga mūs nav pievīlusi!

Zvaigzne tika nofotografēta, kad Ņujorkā notika kinorežisora ​​Toda Filipsa turpinājums viņa 2019. gada "Oskaru" ieguvušajam hitam "Džokers." Iepriekš tik lēsts, ka Gaga atveidos Hārliju Kvinu, un attēli, kas piedāvā pirmo skatījumu uz aktrisi kostīmā un pilnu grimu viņas lomai, šķiet, to apstiprina.

Fotogrāfijas ir atspoguļots liela pūļa saiets, kad Gotemas policisti pavada Gagas varoni valdības ēkā. Ap zvaigzni pulcējas cilvēki, kas izskatās kā protestētāji ("NBC News" ziņo, ka filmēšanas grupa bija piesaistījusi aptuveni 700 cilvēkus masu skatiem, un tika plānoti arī dažādi sprādzieni). Šie protestētāji rokās turēja izkārtnes ar tādiem vēstījumiem kā: "Atbrīvojiet Džokeru!", "Netaisnīgums pret Džokeru", "Džoker, appreci mani!", "Netaisnība", "Nav vainīgs" un "Nejoko". Protams, pūlī ir redzamas dažas krāsainas parūkas un klaunu maskas.

Foto: Vida Press

Filmēšanas attēlos redzams, ka pūlis kliedza, kad Gaga tika pavadīta uz tiesas namu, apgriežoties, lai nikni paceltu viņiem dūri.

Tieši tikpat eksplozīva bija pirmā iepazīšanās ar Gagas stilu Kvinas lomā. Ikviens kopš filmas "Suicide Squad" iznākšanas zina, ka Margo Robijas Kvinas spilgtajam, meitenīgajam tēla stilam ir daudz cienītāju, taču izskatās, ka Gaga izvēlas citu ceļu. Sadarbojoties ar Ariannu Filipsu (godalgoto kostīmu dizaineri), Gaga iemiesojas Kvinā mazliet drūmākā, dramatiskākā un varbūt par apburošākā veidā. Sarkanā žaketē, korsetē, ādas mini svārkiem un caurspīdīgām zeķubiksēm... Izskatam ir intriģējoša noskaņa!

Foto: Vida Press

Ja neskaita dažus fotoattēlus, par "Joker: Folie à Deux" līdz šim ir zināms ļoti maz, izņemot to, ka režisors Tods Filipss to ir padarījis par mūziklu.

Atgādinām, ka filma "Joker" ir plaši pazīstamā supervaroņa Betmena stāsta prīkvels un vēsta, kā Džokers kļuvis par ļaundari un Betmena lielāko ienaidnieku. Tās galvenais varonis Artūrs Fleks ir neizdevies komiķis, kurš, tērpies klauna tērpā, klīst pa Gothemas pilsētu un nemitīgi sastopas ar vardarbību. Fleks pamazām zaudē veselo saprātu, transformējoties par ļaundari Džokeru.

"Džokers" saņēma kritiķu atzinību un ieguva 11 "Oskara" nominācijas, saņemot balvu par labāko aktieri un labāko oriģinālo filmu. "IGN" sniedza "Džokeram" nevainojamu vērtējumu, nosaucot to par "filmu, kurai vajadzētu piesaistīt gan komiksu cienītājus, gan necienītājus".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!