Foto: Vida Press

Atklātā vēstulē faniem Holivudas valdzinošais aktieris Džona Hils atklāj, ka viņš nereklamēs savu gaidāmo dokumentālo filmu "Stutz", kuru viņš režisēja. Tāpat Hils rakstīja, ka viņš arī izlaidīs preses tūres un publiskos pasākumus gaidāmajiem projektiem. Iemesls ir viņa gadiem ilgā cīņa ar trauksmi un panikas lēkmēm, ziņo "Deadline".

Jaunākajā Džona Hila "Netflix" filmā ar nosaukumu "Stutz", viņš kopā ar personīgo terapeitu atklāti apspriedīs savas garīgās veselības problēmas. Hils ar terapeitu Filu sāka satikties 2017. gadā pēc kolēģa, aktiera Hoakina Fīniksa ieteikuma. Un tieši šajā sevis izzināšanas ceļojumā Hils atskārtis, ka viņš ir pavadījis "gandrīz 20 gadus, piedzīvojot trauksmes lēkmes, ko pastiprina viņa parādīšanās medijos un sabiedrībai aktuāli notikumi". Tādējādi viņš plāno atkāpties no dokumentālās filmas vai kādas no viņa gaidāmajām filmām reklamēšanas, un piebilst: "Es veicu šo svarīgo soli, lai sevi pasargātu."

"Piekritīsiet, ka, ja es kļūtu vēl slimāks, izejot un reklamējot filmu, es taču nerīkotos patiesi pret sevi un arī filmu?" jautā Holivudas aktieris.

Viņš uzsver, ka ir pateicīgs, ka filma "Stutz" pirmizrādi piedzīvos prestižā kinofestivālā šajā rudenī, norādot, ka ir sajūsmā dalīties projektā ar pasauli, cerot, ka tas palīdzēs tiem, kas arī cīnās ar šo problēmu.

Hils pēdējo reizi uz ekrāna parādījās "Oskaram" nominētajā zinātniskās fantastikas filmā "Don’t Look Up", kas uz ekrāniem nonāca decembrī.

Hila lēmums atgādina tenisistes Naomi Osakas pirms gada pieņemto lēmumu, kad viņa paziņoja, ka 2021. gada "French Open" laikā nepiedalīsies obligātajās preses konferencēs, jo žurnālistu jautājumi ietekmē viņas garīgo veselību. Kopš tā laika Osaka pirmo reizi ir runājusi par terapeita nolīgšanu un ir atsākusi piedalīties dažās preses konferencēs.

Šīs nedēļas sākumā arī "Zirnekļcilvēka" aktieris Toms Holands paziņoja, ka atteiksies no sociālajiem medijiem, jo ​konstatējis, ka tas kaitē viņa garīgajai veselībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!