Foto: EPA/Scanpix/LETA

Baumas izrādījušās patiesas – "Warner Bros." patiešām atraduši jauno Gelertu Grindevaldu, kura lomu "Fantastisko būtņu" ("Fantastic Beasts") franšīzē iepriekš atveidoja Džonijs Deps. Turpmāk šajā tēlā iejutīsies aktieris Mads Mikelsens, raksta ārzemju portāli.

Nezinātājam varētu rasties jautājums, kāpēc Deps pēc veiksmīgā darba pirmajās divās daļās bija jāaizstāj? Problēmas sakne meklējama ārpus filmēšanas laukuma, aktierim zaudējot tiesā slavenību tabloīdam "The Sun", kuru Deps iesūdzēja par neslavas celšanu. Publikācijās vēstījums saturēja apgalvojumu, ka Deps ir "sievas sitējs" ("wife beater").

Pēc aktierim nelabvēlīgā iznākuma "Warner Bros" viņam "lūgusi atteikties" no Gelerta Grindevalda lomas "Fantastisko būtņu" franšīzē. Deps ar ierakstu "Instagram" norādījis, ka šo soli respektējis un pieņēmis. Pat neskatoties uz to, ka tiek sarautas Depa un šīs filmu sērijas saites, viņš par savu darbu saņems pilna apmēra atalgojumu, vēsta "The Hollywood Reporter". Tāpat zināms, ka ar Depa piedalīšos uzņemta tikai viena jaunākās filmas aina.

Plašāk par notikumu attīstību uzzini šajā rakstā.


Taču skaidrs, ka vieta uz brieža ilgi nevarēja palikt brīva. Jau kādu brīdi kulāros runāja, ka Grinevalda lomā turpmāk varēsim redzēt aktieri Madu Mikelsenu, taču nu šis fakts apstiprināts arī oficiāli. "Los Angeles Times" norāda, ka Mikelsenu tumšās maģijas pārstāvja tēlā varēsim novērtēt jau trešajā franšīzes daļā, kuras pirmizrāde pārcelta uz 2022. gada jūniju. Šobrīd norisinās filmas uzņemšana, piedaloties jau labi zināmajiem aktieriem – Edijam Redmeinam, Džūdam Lovam, Ezram Milleram un Ketrīnai Voterstonei.

Mads Mikelsens sevi pierādījis daudzās kases krāvēju filmās, piemēram, "Casino Royale" un "Doctor Strange". Tāpat dāņu aktieris ar savu talantu spīdējis seriālā "Hannibal", kā arī filmā "The Hunt".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!