Foto: AP/Scanpix/LETA

Slaveno tiesas procesu par neslavas celšanu starp Džoniju Depu un bijušo sievu Amberu Hērdu ir paredzēts atspoguļot jaunā filmā "Hot Take: The Depp/Heard Trial", kas tiks straumēta "Fox" straumēšanas pakalpojumā "Tubi", ziņo "Deadline".

Filma "Hot Take" sekos Depa un Hērdas nemierīgajām attiecībām tiesā un ārpus tās, dramatizējot divus mēnešus ilgušo tiesas prāvu par neslavas celšanu, kas noslēdzās 1. jūnijā.

Filmā Depu atveidos "Days of Our Lives" aktieris Marks Hapka, savukārt Megana Deivisa ("Alone in the Dark") spēlēs Amberu Hērdu.

"Tubi" un "MarVista" paātrina projekta izstrādi, "lai laikus iemūžinātu stāstu, kas kļuva par kultūras laikmeta daļu," "Variety" paziņojumā sacīja galvenais satura darbinieks Ādams Levinsons.

Jau ziņojām, ka prāva, kurai ilgāku laiku ar aizrautību līdzi sekoja miljoniem cilvēku visā pasaulē, noslēdzās Džonijam Depam par labu. Tiesā pārliecinoši tika pieņemts lēmums, ka Hērda ir vainojama apzinātā Depa nomelnošanā, apmelošanā un neslavas celšanā.

Tika nospriests, ka Depam jāsaņem 10 miljoni dolāru kā kaitējuma kompensācija un vēl pieci miljoni, kas Hērdai piespriesta kā sodošā kompensācija (punitive damages). Taču Virdžīnijas likumi neļauj minētajai kompensācijai pārsniegt 350 tūkstošus dolārus.

Nelielu uzvaru guva arī Hērda. Viņai no Depa jāsaņem divi miljoni kaitējuma kompensācijā. Kopumā Hērda Depam ir parādā 8,35 miljonus dolāru.

Pēc nesenā Virdžīnijas sprieduma Deps savā paziņojumā sacīja, ka tiesas lēmums "man atdeva manu dzīvi" un viņam "labākais vēl ir tikai priekšā". Tikmēr Hērda to nodēvēja par "neveiksmi" sievietēm, kuras neklusē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!