Foto: Vida Press

Dažas dienas pēc zaudējuma tiesā par neslavas celšanu pret slavenību tabloīdu "The Sun", Džonijs Deps pametis "Fantastisko būtņu" ("Fantastic Beast") filmu franšīzi, ziņo BBC.

57 gadus vecais aktieris laikrakstu "The Sun" iesūdzēja tiesā par neslavas celšanu pēc tam, kad tas 2018. gada 27. aprīļa publikācijā vēstīja, ka Deps uzbrucis savai bijušajai sievai Amberai Hērdai. "The Sun" apgalvoja, ka materiāls bija korekts un patiesībai atbilstošs, balstīts Hērdas sniegtajos pierādījumos un uzklausot arī Depa versiju par notikušo. Vēstījums saturēja apgalvojumu, ka Deps ir "sievas sitējs" ("wife beater").

Nu aktieris nācis klajā ar paziņojumu, ka "Warner Bros." viņam "lūgusi atteikties" no Gelerta Grindevalda lomas "Fantastisko būtņu" franšīzē. Deps norādījis, ka šo soli respektējis un pieņēmis. Savukārt tiesas lēmumu, kas bijis viņam nelabvēlīgs, aktieris sauc par "sirreālu", kā arī apstiprinājis plānus iesniegt apelāciju. Vīrietis arī piebildis, ka tiesas ziņojums nemainīs viņa cīņu, lai atklātu visu taisnību.

View this post on Instagram

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on Nov 6, 2020 at 8:15am PST


Filmu studija "Warner Bros." apstiprinājuši faktu par franšīzes pamešanu, atklājot, ka jaunais Grindevalda lomas atveidotājs tiks meklēts atlases ceļā. "Mēs pateicamies Džonijam par viņa darbu visu šo laiku," teikts studijas publiskajā paziņojumā. Filmu franšīzes trešā daļa, kuras veidošana pagaidām vēl ir procesā, uz ekrāniem varētu nonākt 2022. gada vasarā, norāda "Variety".

Džonijs Deps, pilnajā vārdā Džons Kristofers Deps II, kinopasaulē tiek saukts par sekssimbolu un ekrāna hameleonu. Neilgi pēc vecāku šķiršanās Deps pameta vidusskolu, lai nodotos savai kaislībai uz rokmūziku. 1983. gada 20. decembrī viņš apņēma par sievu grima mākslinieci Loriju Annu Elisonu – viņa grupas basista un dziedātāja māsu. Tieši Lorija bija tā, kas uzvirzīja jauno rokmūziķi uz aktiermeistarības taciņas, iepazīstinot viņu ar savu bijušo draugu – aktieri Nikolasu Keidžu. Viņš Depā saskatīja potenciālu un iepazīstināja viņu ar Holivudas aģentu. Pēc vairākām mazām lomiņām šur un tur Deps 1984. gadā visbeidzot tika pie savas pirmās lielās lomas šausmu filmā "Šausmas Gobu ielā" ("Nightmare on Elm Street").

Vairāk par aktiera biogrāfiju lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!