Foto: Vida Press

Viens no visvairāk apsmietajiem kostīmiem kino vēsturē drīzumā varētu būt tavs: Džordža Klūnija bēdīgi slavenais "bat nipple" jeb uzvalks ar redzamiem krūtsgaliem no 1997. gada filmas "Betmens un Robins" ir nonācis izsolē, un sākuma cena tam ir 40 000 ASV dolāri, ziņo "Variety".

"Šis ir visslavenākais un arī visizsmietākais Betmena kostīms, kāds jebkad bijis. Šo faktu apliecina arī tas, ka pēc daudziem gadiem tas turpina atrasties ziņu mediju virsrakstos, kad Timam Bērtonam un Džordžam Klūnijam par to jautā," savā paziņojumā teicis izsoles "Heritage Auctions" viceprezidents.

Filmas režisors Džoels Šūmahers ne reizi nav atvainojies par tik atklāto Betmena tērpu. Tieši otrādi! Viņš reiz teicis: "Es joprojām priecājos, ka mēs to izdarījām!"

Izsoles viceprezidents saka: "Es priecājos, ka tagad mums ir iespēja piedāvāt šo kino vēstures relikviju kādam, kurš spēj novērtēt šo kostīmu tikpat ļoti, kā to nepārprotami darīja režisors Šūmahers."

Klūnijs jau sen ir izteicies par uzvalku un filmu "Betmens un Robins" kopumā, reiz kādā intervijā sacīdams: "Bija grūti filmā būt labam. Paskatoties atpakaļ, ir viegli uz šo atskatīties un teikt: "Jēziņ, tas bija patiešām slikti, un es tajā biju ļoti slikts."

Papildus Klūnija Betmena uzvalkam būs iespējams iegādāties arī citus ikoniskus franšīzes rekvizītus, piemēram, Džima Kerija Ridlera spieķi no "Batman Forever", kura sākuma cena ir 8 000 ASV dolāru. Kurš sola vairāk?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!