Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA
Džordža Klūnija zvaigžņu stunda sita pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, kad viņam tika uzticēta dakterīša Daga Rosa loma seriālā "Ātrā palīdzība" ("ER"). Tāpat kā daudzi citi, arī Klūnija sieva Amala pandēmijas laiku izmanto, ienirstot reiz tik ļoti populārā seriāla dzīlēs, taču, kā ar smaidu uz lūpām norāda pats aktieris, tas viņa laulībai bijis smags pārbaudījums.

Aktieru komandas "salidojumā" Klūnijs atklājis, ka sieva nebija ārkārtīgi priecīga par viņa atveidotā varoņa vieglprātīgo attieksmi un nemitīgo flirtu. "Tas bija katastrofāli, jo biju jau aizmirsis visas šausmīgās lietas, kuras darīju kā dakteris Ross," jokojoties teikusi Holivudas zvaigzne. "Sieva tikai nemitīgi vaicāja: "Vai tas ir viss? Tev pietika? Ir trešā sezona. Vai tu beidzot būsi ar māsiņu Hetaveju?" Absolūts posts manai laulībai."

Šis stāsts pārējos aktieros izsaucis smieklus. Virtuālajā tikšanās reizē pie ekrāniem sēdās Džuliana Margulisa, Entonijs Edvards, Noa Vails un Glorija Reubena, kas piedalījās seriāla tapšanā. Klūnijs gan piebildis, ka šī sievas iniciatīva ļāvusi viņam gremdēties atmiņās un novērtēt to veikumu, kuru pirms vairāk nekā 25 gadiem viņiem izdevās realizēt. "Man jāteic, ka tā bija lieliska pārraide," atzinis aktieris.

Tik pacilājošas runas varētu likt skatītājiem berzēt rokas, ka drīzumā varam cerēt uz kādu atkalapvienošanos seriāla formātā, taču lielākā daļa varoņu uz šādu scenāriju tomēr skatās skeptiski. "Es nedomāju, ka to būtu iespējas izdarīt tādā līmenī, kā mēs to paveicām," pārdomās dalījies Klūnijs. Vails piebilda, ka, viņaprāt, seriāla "galva" Džons Velss rīkojās ļoti pareizi, no tā neizveidojot franšīzi un nepiedāvājot faniem "ER: Ņujorka" vai "ER: Losandželosa".

Šim viedoklim piekrita arī Margulisa. "Es nedomāju, ka ir iespējams seriālam uztaisīt jaunu versiju ("reboot")," viņa sacījusi, norādot, ka ir maza iespēja tādai veiksmei uzspīdēt divreiz. "Uzskatu, ka šis skaistums ir jāatstāj pagātnē un jāiet uz priekšu." Savukārt pretējās domās ir Mingna Veņa, kura labprāt veidotu jaunu seriālu kaut tikai tāpēc, lai ar aktieru komandu varētu vēlreiz kopā pabūt filmēšanas laukumā.

Dakterīša Daga Rosa loma Klūnija karjerā ir viena no zīmīgākajām. Piemēram, Sandrai Bulokai tā ir Annijas Porteres loma "Ātruma" filmās, savukārt Džūlija Robertsa vienmēr būs valšķīgā skaistule no "Jaukās sievietes". Vairāk par Holivudas zvaigžņu lomām, no kurām viņi vairs nekad neizbēgs, lasi šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!