Foto: Vida Press

Būdams Dveina Džonsona ilggadējais producentu partneris Hirams Gārsija, šķiet, ir viens no aktīvākajiem producentiem šajā biznesā, kad ir jāapspriež lielie plāni, kā turpmāk sadarboties ar "The Rock". Tā kā šogad nāks klajā "Melnais Ādams" ("Black Adam"), top Ziemassvētku filma "Red One", kā arī 2021. gada nogalē "Netflix" pāršalca hits "Red Notice" ar Dveinu Džonsonu galvenajās lomās, tev tiks piedots, ja domā, ka ar to pietiks. "Džungļu kruīza" turpinājums, "Džumandži" franšīzes ceturtā daļa arī būs ļoti aktuāla tēma 2022. gadā – un tiek solīts, ka filma būs liels notikums.

Producents Gārsija ne tikai pieminēja to, kas sagaidāms, kad "Džumandži 4" patiešām nonāks pie mums, bet arī atklāja, ka neviens no gaidāmajiem turpinājumiem nav bijis pašsaprotams, galvenokārt tāpēc, ka Džonsons ir ļoti izvēlīgs, pie kurām franšīzēm viņš aktīvi darbosies. Proti, pretējā gadījumā viņš pratīs vienkārši pateikt, ka nekad ar šo materiālu vairs nestrādās, ziņo "Comicbook".

Šī būs "Džumandži" franšīzes ceturtā daļa un trešā atgriešanās daļa pēc 2017. gada "Džumandži: Laipni lūgti džungļos" ("Jumanji: Welcome to the Jungle") un 2019. gada "Džumandži: Nākamais līmenis" ("Jumanji: The Next Level"). Producents atklāj: "Tas notiks. Protams, ka tas noteikti notiks! Mums ir patiešām liela vīzija par šo "Džumandži" filmas daļu. Patiesībā mēs pavisam nesen tikai apspriedāmies par šo notikumu, taču varu atklāt, ka drīzumā to parādīsim "Sony". Zinu tikai to, ka filma uz lielajiem ekrāniem nonāks pēc filmas "Red One". Kā jau varat iedomāties, Kevins Hārts ir ļoti aizņemts, darot miljons lietas, tāpat kā Džonsons. Aktieri ir ļoti aizņemti. Taču, iespējams, pat jau pavisam drīz tiks uzrakstīts scenārijs! Tātad ziņa visiem: pēc filmas "Red One" uz klāja būs "Džumandži"! Tas ir apsolīts!"

"Mēs mīlam šo franšīzi, un mēs mīlam Džumandži ģimeni. Mēs mīlam visu komandu: aktierus un veidotāju grupu. Šī ir viena no tām īpašajām filmām, kurā ir virkne mega zvaigžņu. Šī grupa ir viena no jautrākajām grupām, kāda vien varētu būt... Visi ir tik laipni, tik apburoši. Viņi viens ar otru saprotas tik labi! Mēs esam ģimene, tāpēc arī radīt šīs filmas ir patiess prieks," sacīja producents.

Lai gan bija daudz šaubu par "Džumandži" atgriešanos, filma "Jumanji: Welcome to the Jungle" pierādīja, ka franšīze var dzīvot bez Robina Viljamsa, un, lai gan nevar noliegt, ka oriģinālie nopelni ir tieši Robinam Viljamsam, Džonsona tēlojums un filmas jautrā interpretācija ir pierādījusi, ka tā iet pie sirds ļoti daudziem. Pārsteidzoši, ka mēs tagad ar nepacietību gaidām vēl vienu filmu!

"Džumandži" stāsta par tāda paša nosaukuma videospēli, kurā četri pusaudži tiek ievilkti spēlē kā pieauguši spēļu varoņi, kuriem ir jāizpilda misija, lai atgrieztos reālajā pasaulē.

Lūk, ieskaties iepriekšējo filmu daļu treileros!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!