Foto: Vida Press
Pēc tam, kad piedzīvojumu filmas "Džungļu kruīzs" ("Jungle Cruise") ieņēmumi vietējā tirgū pārsniedza 100 miljonu ASV dolāru atzīmi (aptuveni 84 miljoni eiro), studija paziņoja – kinolentei taps arī turpinājums. Lai viss būtu kā nākas, lomās atgriezīsies arī galveno lomu atveidotāji, attiecīgi Emīlija Blanta un Dveins Džonsons.

Filma "Džungļu kruīzs" kinoteātros Latvijā skatāma kopš 30. jūlija. Ja neesi paspējis, tev vēl ir visas iespējas iepazīties ar dabas pētnieci Lilī, kura nolemj doties uz Amazones džungļiem, lai atrastu koku, kam piemīt neredzētas dziednieciskas spējas. Viņai līdzi dodas viņas smalkais brālis Makgregors un ceļojumos rūdītais kruīza kuģa kapteinis Frenks. Džungļos viņus gaida ne tikai nāvējoši bīstami Amazones floras un faunas pārstāvji, bet arī lamatas, kuras ierīkojuši konkurenti.

Savu nosaukumu filma aizņēmusies no Disnejlendas atrakciju parka brauciena, kas nelielā laiviņā paredz došanos džungļos, kur mīt visdažādākās dzīvās radības. Kopā ar Džonsona atveidoto kapteini un Blantas pētnieci skatītājiem iespējams ceļot laikā uz 20. gadsimta sākumu.

Kā liecina "Deadline" rīcībā esošā informācija, režisora krēslā arī turpinājuma uzņemšanā sēdēs Žaume Kolets-Serra, savukārt scenāriju rakstīs Maikls Grīns.

Tam, ka pastāv iespējamība uzņemt piedzīvojumu filmas turpinājumu, Džonsons deva mājienu jau uzreiz pēc pirmizrādes, soctīklos atklājot, ka viņa plānos ir tikšanās par šo diskusijas tematu, raksta "Deadline". Tieši viņš savā "Instagram" kontā paziņoja oficiālos jaunumus un pateicās ikvienam skatītājam, neslēpjot sajūsmu par faktu, ka "Džungļu kruīzs" nu pārtaps pasaulē atpazīstamā franšīzē.

View this post on Instagram

A post shared by therock (@therock)

Šīs ziņas sekojušas vēl vienam oficiālam vēstījumam – Emma Stouna atgriezīsies "Kruelas" turpinājumā! Vērts piebilst, ka šīs filmas ieņēmumi vietējā tirgū nebija tik spīdoši kā "Džungļu kruīzam", kas liek secināt, ka studija tāpat šajos varoņos un stāstos redz potenciālu.

Vairāk par ļaundares filmas otro cēlienu lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!