Foto: Publicitātes attēli

Augustā kanālā "TV3 Life" sāk rādīt skatītāju iemīļoto, spraiga sižeta caurvīto detektīvseriālu "Kāsla metode" ("Castle"). Seriāla lielo panākumu atslēga ir aizraujošie sižeta pavērsieni, kā arī lieliskā un pārliecinošā saspēle starp aktieri Neitanu Filionu, kurš atveido Kāslu, un aktrisi Stanu Katiču, kas tēlo Keitu Beketu. Tieši jūtu un emociju ķīmija, kāda virmojusi abu starpā, bijusi par iemeslu runām, ka aktieriem bijušas romantiskas attiecības. Taču izrādās, ka realitātē viss bijis pavisam citādi – uz ekrāna viņi bija mīlas pāris, bet ikdienā Filions pret Katiču bijis emocionāli vardarbīgs un ne reizi vien novedis aktrisi līdz asarām.

Televīzijas un kino vēsture ir pārpildīta ar stāstiem par aktieriem, kuri ekrānā spēlēja labākos draugus vai dzīvesbiedrus, bet reālajā dzīvē viens otru nevarēja izturēt. Daži ekrānā redzamie pāri bijuši tik ticami un pārliecinoši, ka faniem var būt grūti vai pat neiespējami pieņemt, ka patiesībā viņi nav labākie draugi, kad kamerasizslēdzas. Un šis ir stāsts arī par seriāla "Kāsla metode" galveno lomu atveidotājiem.

Seriāls skatītājus priecējis astoņu sezonu garumā, un tas tiek uzskatīts par veiksmīgu tieši pateicoties ķīmijai abu galveno lomu atveidotāju starpā. Taču, neskatoties uz ekrānā redzamo saikni, ārpus filmēšanas laukuma abi aktieri nav varējuši sadzīvot. Aktieriem tuvu stāvoši cilvēki pat ziņojuši, ka viņi apmeklējuši pāru konsultācijas, lai varētu labāk saprasties, kas, savukārt, uzlabotu viņu sniegumu uz ekrāna. Uzskata, ka seriāls beidzās līdz ar astoto sezonu tieši šo nesaskaņu dēļ. Tāpat izskanējusi versija, ka seriāls netika turpināts, jo Stana Katiča esot pieprasījusi algas pielikumu, taču seriāla veidotāji to nav vēlējušies izpildīt. Kā ir patiesībā, to zina vien viņi, jo publiski neviena no šīm versijām nav nedz apstiprināta, nedz noliegta.

Foto: Publicitātes attēli

Pēc galvenās lomas atveidošanas seriālā "Kāsla metode", Katičas karjera bijusi veiksmīga. Viņa spēlēja galveno lomu seriālā "Absentia", kā arī atveidojusi vairākas kino lomas. Savukārt Filions bijis iesaistīts daudzos veiksmīgos projektos, piemēram, seriālā "Vietējais citplanētietis", "Amerikāņu ģimenīte", kā arī ierunājis lomas dažādām animācijas filmām, tai skaitā "Vāģi 3" un "Mošķīšu universitāte".

Kāsla radošās nestandarta izmeklēšanas metodes, spējas, kādas nepiemīt citiem detektīviem, un vērtīgie sakari apvienojumā ar Keitas strikto profesionālismu atrisinās ne vienu vien noziegumu. Seko līdzi izmeklēšanas drāmai "Kāsla metode" darbdienu vakaros pulksten 19.05 kanālā "TV3 Life".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!