Foto: AFP/Scanpix

Šogad beidzot uz ekrāniem sagaidīsim asa sižeta piedzīvojumu filmu "Melnā atraitne", ļaujot Natašai Romanovai beidzot būt filmas galvenajai varonei. Par savu šo lomu sauc Holivudas dāma Skārleta Johansone, taču iepriekš tā piedāvāta ne mazāk talantīgai aktrisei – Emīlijai Blantai, raksta CNN.

Intervijā "The Howard Stern Show" Blanta, kas pavisam drīz sagaidīs jau vairākkārt pārceltās "Klusā pasaule II" ("Quiet Place") pirmizrādi, atmiņās aizceļojusi uz 2010. gadu un atminējusies, kā viņai piedāvāta Melnās atraitnes jeb Natašas Romanovas loma "Dzelzs vīrā 2" ("Iron Man 2"). Taču tajā laikā viņai bija spēkā līgums ar citu filmu, tādēļ viņai bija vien jānoskatās, kā loma aizslīd gar degunu un iekrīt tieši Johansones rokās.

Toreiz Blantai bija jāpiedalās "Gulivera piedzīvojumu" ("Gulliver's Travels") uzņemšanā. Viņa gan piebildusi, ka nebūt par šo faktu nebija sajūsmā. "Man tas nedaudz lauza sirdi, jo visus lēmumus pieņemu ar lielu lepnumu un tie man nozīmē ļoti daudz. Filmas man nozīmē ļoti daudz, tāpēc tas bija grūti," sacījusi Blanta. Aktrise piebildusi, ka "Gulivera piedzīvojumu" komanda bija lieliska, taču filmā viņai nācās piedalīties piespiedu kārtā – to paredzēja līgums, "Gulivera piedzīvojumiem" nākot komplektā ar romantisko komēdiju "Sātans Pradas brunčos".

"Man ir ļoti, ļoti svarīgas manas izvēles," intervijā norādījusi aktrise. "Tas ir viss, kas man ir. Izvēles, kuras veicu."

Tāpat Blanta apslāpējusi runas, ka "Marvel" jaunajā "Lieliskā četrinieka" kinolentē varētu atveidot Neredzamo sievieti. "Nav tā, ka tas man būtu par zemu," teikusi Blanta. "Tā nav. Man ļoti patika "Dzelzs vīrs", un es gribēju sadarboties ar Robertu Dauniju jaunāko. Tas būtu bijis lieliski, taču neesmu pārliecināta, ka supervaroņi ir domāti man."

Kā minēts iepriekš, pavisam drīz skatītāji visā pasaulē ieraudzīs Blantas vīra Džona Krasinska režisēto filmu "Klusā pasaule II", savukārt vasarā skatītājus sagaidīs vēl kāds jaunums no aktrises portfolio. Beidzot dienasgaismu ieraudzīs piedzīvojumu kinolente "Jungle Cruise", kurā Blantas ekrāna partneris ir par 2020. gada pelnošāko aktieri nosauktais milzis Dveins Džonsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!