Foto: Reuters//Scanpix/LETA

Asa sižeta komēdija "Red Notice", kas tika izlaista straumēšanas pakalpojumā "Netflix" 12. novembrī, nedēļas nogalē pārspēja "Netflix" rekordu, ieņemot visu "Netflix" Top 10 topu virsotnes lielākajā daļā pasaules valstu (saskaņā ar "FlixPatrol" datiem). "Red Notice" ir jautra izklaide ar zvaigžņu trio: Galu Gadotu, Dveinu Džonsonu un Raienu Reinoldsu, ziņo "Deadline".

Filmā Dveins Džonsons atveido FIB aģentu Džonu Hārtliju, kurš ir spiests sadarboties ar Raiena Reinoldsa tēlu Nolanu Būtu mākslas darbu zagli, lai notvertu pasaulē vismeklētāko mākslas darbu zagli Bišopu (Gala Galdota). Pārdroša laupīšana trijotni aizved globālā meklēšanā pēc trim zelta olām. Trūkst trešās zelta olas, tās atrašanās vieta nav zināma. Par laimi, Nolans Būts ir vienīgais, kurš zina, kā to atrast.

Taču – kas ir "red notice"? Kā skaidro "Netflix", tas ir Interpola izdots paziņojums ķert rokā un nogādāt aiz restēm pašus meklētākos noziedzniekus pasaulē.

"Netflix" ir atklājis šā gada labāko pirmizrādes dienu! Iepriekš "Netflix" ziņoja, ka filma "Extraction" bija viņu skatītākā filma, proti, 99 miljoni ASV mājsaimniecību to noskatījās pirmajās 28 dienās, savukārt visu laiku interesantākā filma bija 2018. gada "Bird Box", kuru straumētāja abonementi skatījās 282 miljonu stundu. Tiek ziņots, ka ar 200 miljonu dolāru budžetu un trim franšīzes pasaules zvaigznēm "Red Notice" ir kļuvis par "Netflix" hitu!

Filma "Red Notice" tika rezervēta arī 750 kinoteātros.

Kas par šo sniegumu sakāms filmas zvaigznēm? Ielūkojāmies viņu "Instagram" profilos!

"WOW... "Red Notice" ir visskatītākā filmas debija Netflix vēsturē," Instagram ierakstā rakstīja Reinoldss, atzinīgi novērtējot rekordlielo sasniegumu. "Apsveicu visu šo komandu!"


Arīdzan Dveins Džonsons pievienojās svinībām, daloties ar video ziņojumu "Instagram" un rakstot: "Tas ir OFICIĀLI, jo skaitļi nāk no 190 valstīm visā pasaulē."

"Red Notice" ir kļuvis par lielāko atklājumu "Netflix" vēsturē. Ar 92% (procentu) auditorijas novērtējumu!"

View this post on Instagram

A post shared by therock (@therock)


Savukārt Gala Gadota raksta: "Tas ir apbrīnojami! Ko es varu teikt? Jūs, puiši, esat labākie un iemesls, kāpēc mēs veidojam šīs filmas. Tik pateicīga un sajūsmināta! Apsveicu "Netflix" un visu "Red Notice" komandu."

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)


Šī ir pirmā filma, kuru Gadota un Džonsons uzņēmis sadarbībā ar "Netflix". Turpretī Reinoldss gan nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta – viņa un straumēšanas giganta kontā ir 2019. gada asa sižeta trilleris "6 Underground". Jāpiebilst gan, ka Gadotai un Džonsonam šī nebūs pirmā reize, kad kopā atradušies vienā ekrāna pusē – šos aktierus darbībā varējām novērtēt arī "Fast Five" un "Fast & Furious 6".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!