Foto: Vida Press
"Disney +" pēdējā laikā nopietni ņēmis vērā mūsu vēlmes pēc iecienītāko kino darbu turpinājumiem, taču šai lieliskajai dāvanai mēs nebijām gatavi! Proti, paziņots, ka "Princeses dienasgrāmata 3" ("Princess Diaries 3") ir izstrādes stadijā. Kulta romantiskajai komēdijai būs turpinājums!

"Princeses dienasgrāmata" ir iemīļota filma miljoniem mileniāļu visā pasaulē. Ņemot vērā, ka kulta romantiskajai komēdijai bija tik liels pieprasījums, pēc 18 gadiem mēs beidzot saņemsim šīs filmas trešo daļu, liecina "The Hollywood Reporter" ziņojums.

"Disney" filma tika izlaista 2001. gadā un kļuva par tūlītēju sensāciju. Filma, kuras pamatā ir Megas Kabotas vislabāk pārdotās grāmatas ar tādu pašu nosaukumu, aprakstīja tīnes Mias dzīvi, kura bija parasta meitene, līdz vienā dienā negaidīti atklāja savu aristokrātisko izcelsmi. Filma "Princeses dienasgrāmata" padarīja tolaik jauniņo Annu Hetaveju par zvaigzni un sniedza mums vienu no labākajiem ekrāna duetiem: Hetaveju un leģendāro Džūliju Endrjūsu.

Nav skaidrs, vai Hetaveja atkārtos savu karaliskās Mias lomu jaunajā daļā. Tomēr aktrise nesen izteica interesi par atgriešanos franšīzē. Arī Endrjūsas iesaistīšanās filmā "Princeses dienasgrāmatas 3" ir tikpat neskaidra. Par iespējamo lomas atkārtošanu 87 gadus vecā Endrjūsa šī gada sākumā izdevumam "Entertainment Tonight" sacīja: "Es, iespējams, esmu pārāk veca vecmāmiņa, lai to darītu, es nezinu. Tas atkarīgs no tā, kāds ir stāsts, un, ja viņi var kaut ko izdomāt, tas būtu brīnišķīgi. Bet, ja nē, būs citas lietas."

Lai gan tiek ziņots, ka jaunās filmas scenāriju raksta Adrita Mukerji (Aadrita Mukerji), kura rakstījusi tādām filmām kā "Supergirl" un "Reacher", sižeta detaļas vēl aizvien nav apstiprinātas.

2019. gadā Hetaveja raidījumā "Watch What Happens Live" (WWHL) pastāstīja, ka filmai jau scenārijs. Tajā pašā gadā Endrjūsa šovā tik klaji šādu informāciju neapstiprināja un paziņoja, ka nav dzirdējusi, ka scenārijs būtu gatavs, bet par to ir runāts jau labu laiku.

Pagājušajā mēnesī "WWHL" Hetaveja par trešo filmas daļu sacīja: "Ak, man ļoti žēl, ka nav Ziemassvētki. Bet mēs ceram. Mēs ceram, mēs strādājam, mēs plānojam, mēs sapņojam. Visas lietas. Turpiniet lūgt, lai tas izdodas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!