Foto: Vida Press
10. martā uz kino ekrāniem nonāks slavenās šausmu filmu franšīzes "Kliedziens" ("Scream") jaunākā filma "Kliedziens 6". Šajā turpinājumā "Ghostface" slepkavībās izdzīvojušie atstāj Vudsboro un sāk jaunu dzīvi Ņujorkā. Ne pārsteidzošs fakts, bet joprojām labas ziņas: šoreiz iemīļoto šausmu filmas daļu varēsim skatīties ar mierinājumu, ka tās nav atvadas no franšīzes, kas biedējusi skatītājus kopš 1996. gada. Jaunākā iestudējuma režisori ir cerību pilni uz "Kliedziens 7". Un, iespējams, pat vēl citām daļām, ziņo "Deadline".

6. martā notikušajā jaunākās daļas pirmizrādē uz sarkanā paklāja režisori Mets Betinelli-Olpins un Tailers Džilets atklāja, ka labprāt vēlētos vēlreiz atgriezties pie franšīzes ar "Scream 7".

"Mēs ceram," pirmizrādē teica Betinelli-Olpins. "Mēs vēlamies skatīties "Scream" filmas visu atlikušo dzīvi neatkarīgi no tā, vai esam iesaistīti vai nē." Otrs režisors Tailers Džilets piekrita, ka ideja bija turpināt franšīzi, piebilstot: "Mēs esam tik priecīgi, ka šī ideja ir atgriezusies."

Lai gan oficiālas ziņas par "Scream VII" vēl nav, viss izskatās pat vairāk nekā cerīgi, ņemot vērā, ka kritiķi slavē "Kliedziens 6" veikumu.

Kā tiek lēsts, "Kliedziens 6" piešķir pavisam citu nokrāsu šai franšīzei, pateicoties divām lietām. Pirmām kārtām, liekot mums iepazīt tādu "Ghostface", kādu līdz šim mēs vēl neesam redzējuši. Otrām kārtām, jaunā daļa ienesīs šausmas jaunā vidē – Ņujorkā, ne vairs Vudsboro, kur slepkava maskā terorizēs dažus jau fanu iemīļotos varoņus, ko atveido Kortnija Koksa, Dženna Ortega un Heidena Pantjē.

"Tādā pilsētā kā Ņujorka katrs ir iegrimis savās lietās un, ja kāds kliedz pēc palīdzības, neviens nesteidzas palīgā," izteicās aktrise Melisa Barrera, kas atveido jau piektajā "Kliedziens" daļā iepazīto Semu Kārpenteru.

Arī aktrise Dženna Ortega jau savulaik "Entertainment Tonight" intervijā izteicās par jauno filmu, liekot noprast, ka tā būs šaušalīgāka par iepriekšējām: ""Ghostface" kļūst daudz biedējošāks. Es tikko izlasīju daļu no scenārija, un notikumi kļūst arvien asiņaināki. Domāju, ka šī, iespējams, būs agresīvākā un vardarbīgākā "Ghostface" versija, kādu mēs jebkad būsim redzējuši."

Lūk, filmas reklāmas rullītis!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!