Foto: AP/Scanpix/LETA

Otrdienas, 28. septembra, vakarā jaunākā Džeimsa Bonda filma beidzot piedzīvoja pasaules pirmizrādi Londonā – 18 mēnešus vēlāk, nekā tas bija plānots. Filmas zvaigznes beidzot devās uz sarkanā paklāja Londonas Karaliskajā Alberta zālē. Lūk, foto, kā bija saposies pats Daniels Kreigs un kādas zvaigznes vēl ieradās uz svinīgo pirmizrādi!

53 gadus vecais aktieris Daniels Kreigs atzina, ka jūtas atvieglots, ka cilvēki ir ieradušies uz filmas "No Time to Die" pirmizrādi un varēs filmu piedzīvot kinoteātri – par to viņš nespējot būt laimīgāks! Visiem labi zināmais britu aktieris Kreigs uz pirmizrādi bija tērpies tumši rozā zamšādas žaketē un baltā kreklā ar melnu tauriņu.

"Variety" vēsta, ka pirmizrādē neskaidrībām par to, kādu jauno kursu uzņems franšīze, ko vadījis Daniels Kreigs, kā arī būtiskajai informācijai par to, ka "Amazon" iegādājās "Bond" studiju par 8,45 miljardiem ASV dolāru, – šoreiz nebija nekādas nozīmes!

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Līdzās Kreigam bija arī citi aktieru, tostarp britu aktrise Lashana Linča (no kreisās, tērpusies spilgti dzeltenā kleita) un franču aktrise Lea Sedū, kura atveidos Madelēnas lomu.

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Tāpat bija ieradies godalgotais aktieris Ramī Malēks, kurš filmā atveido vienu no neliešiem – Safinu.

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Arīdzan kubiešu-spāņu aktrise un filmas zvaigzne Ana de Armas pozē fotogrāfiem. Viņa kinolentē atveido Bonda slikto meiteni Palomu.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Un, protams, kā gan bez britu aktrises, kas pazīstama ar savu lomu Džeimsa Bonda filmā "Spectre": Neomija Herisa.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Pirmizrādē līdzās vairākiem aktieriem, radošajam personālam, veselības aprūpes darbiniekiem un bruņoto spēku dalībniekiem pievienojās arī karaliskā ģimene, kurai ir sena Džeimsa Bonda filmu pirmizrāžu apmeklēšanas vēsture.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Lielbritānijas princis Čārlzs (pa kreisi): runā ar britu aktieri Danielu Kreigu, ierodoties uz Džeimsa Bonda filmas "No Time to Die" pasaules pirmizrādi Londonā.

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Kornvolas hercogiene Kamila sasveicinās ar Danielu Kreigu. Viņa uz pirmizrādi ieradās ģērbusies zilā kleitā, kas izrotāta ar sudraba pērlītēm.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Kembridžas hercogiene Keita, līdzās princim Viljamam, arī bija devusies uz šo pasākumu. Uz sarkanā paklāja Keita kāpa mirdzošā zelta krāsas Dženijas Pakhemas kleitā, kuru papildināja satriecošs, vizuļojošs apmetnis. Tēla odziņas bija zelta auskari un eleganta augšdaļa.

Tikmēr princis Viljams un princis Čārlzs izskatījās kā aizņēmušies tērpu no Bonda skapja: abi izvēloties klasiski melnbaltu uzvalku.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Uz sarkanā paklāja redzama bija arī talantīgā amerikāņu dziedātāja Billija Eiliša, kura atzina, ka bija nobijusies, kad kļuvusi par leģendārā Džeimsa Bonda filmas dziesmas autori.

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pirmizrādē gozējās arī britu tenisiste Emma Radukana.

"Odeon" kino kompānija paziņoja, ka līdz pirmdienai ir pārdevusi vairāk nekā 175 000 biļešu, savukārt "Cineworld" vēstījusi, ka tai ir visaugstākais iepriekšpārdošanas biļešu skaits kopš 2019. gada filmas "Avengers:Endgame".

Atceries, ka arī mums būs iespēja filmu skatīties jau no 1.oktobra!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!