Foto: Vida Press
Iespējams, ka franšīzes "Skubijs Dū" fanu sirdis salūzīs pēc šīs ziņas izlasīšanas – Fredijs Prinzs juniors (atveido Fredu) ir paziņojis, ka viņam nav tieši nekāda interese ("zero interest") kādreiz atkārtot lomu šajā kino darbā, ziņo "Variety".

Nesen notikušajā intervijā ar "TooFab" 47 gadus vecais aktieris, kurš atveidoja Fredu divās 2000. gada sākuma piedzīvojumu filmās, paskaidroja, ka, neskatoties uz fanu interesi, viņš pilnībā noraida izredzes atkalapvienoties ar sievu Sāru Mišelu Gelāru (Dafne), Metjū Lillardu (Šagijs) un Lindu Kardellini (Velma) trešajā filmā.

"Tas nebūs tas, ko es darīšu. Man nav nekādas intereses. Tas bija sarežģīti. Tas nav priekš manis," viņš teica, minot slikto pieredzi uzņemšanas laukumā kā vienu no iemesliem, kāpēc viņš atteiktos spēlēt Fredu.

Aktieris precizēja, ka viņa lēmums par šo jautājumu ir saistīts ar studiju, nevis pašu projektu. Pirmo "Skubijs Dū" (2002) un tā 2004. gada turpinājumu "Skubijs Dū 2: Briesmoņi savā vaļā" izplatīja "Warner Bros".

"Studija nebija godīga pret mani. Viņi nebija! Esmu veicis divus darbus, kurus nožēloju, un "Skubijs" bija viens no tiem."

"Skubijs Dū" sižets: Dažus gadus pēc kompānijas Mistery inc. izjukšanas atrakcijas parka direktors Emils Mondavarius sasauc komandu kopā, lai tā varētu izmeklēt, kāpēc ar apmeklētājiem notiek, kas dīvains. Dodoties mājās, daļa kļūst ļauni un maģiski. Izrādās, ka Spoku salā, kā sauc atrakciju parku, mīt dēmoni, kas iemiesojas atpūtnieku ķermeņos, un panāk, lai pasaulē nepastāvētu draudzība. Vai komandai izdosies aizmirst strīdus un atrisināt, kurš vada briesmīgos dēmonus?

Skaidro "Skūbija-Dū" drāmu

Prinzs iepriekš 2022. gada novembrī izdevumam "Esquire" atklāja dažas "Skubija Dū" aizkulišu drāmas, paskaidrojot, ka filma, kurai viņš pieteicās, nebija tā, kas patiesībā tika uzņemta. Viņš paskaidroja, ka filmu "nenovērtēja pilnībā" līdz brīdim, kad ieraudzīja tās ietekmi uz jaunajiem faniem.

"Pēkšņi man šķita, ka hei, mēs izdarījām labu darbu. Ir miljoniem cilvēku, kuriem šī filma patīk. Tā nav filma, kuru es gribēju uzņemt, bet es to novērtēju," turpināja Prinzs. "Un tas lika man mainīt savu skatījumu uz to."

Viņš arī pieminēja, ka "Warner Bros." izmantojis taktiku, lai panāktu, ka turpinājumā tiek samazināts atalgojums aktieriem, lai pārējie darbinieki varētu saņemt paaugstinājumu. "Es atceros, ka nodomāju: "Pagaidiet, kurš jums dod un kādēļ dod paaugstinājumu? Mēs jums nopelnījām trīs ceturtdaļas miljardu dolāru, bet jūs nevarat atļauties samaksāt to, ko es godīgi esmu nopelnījis?"

Runājot par trešo filmu, viņš sacīja, ka daļa cilvēku, kas strādāja pie oriģinālajām divām filmām, "joprojām būs iesaistīti, ja tā tiks pārveidota". "Bet tas nav tas bizness, ar kuru vēlos būt saistīts," sacīja Freda atveidotājs.

Filmas turpinājumā detektīvam Skubijam un viņa draugiem Fredam, Dafnei, Šagijam un Velmai jāstājas pretī nezināmam un maskētam ienaidniekam. Viņa nelietīgais plāns ir pārņemt varu Kūlsvilas pilsētā, ar briesmoņu radīšanas mašīnas palīdzību palaižot savā vaļā tādus mošķus kā Pterodaktila spoks, Melnā Bruņinieka spoks un 10 000 Voltu spoks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!