Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Galai Gadotai priekšā labi apmaksātas un lielas lomas. Tapis zināms, ka tieši viņai uzticēta galvenās varones loma jaunajā "Skydance Media" filmā "Heart of Stone", kas varētu kļūt par atskaites punktu jaunai filmu sērijai. Šis būs mēģinājums ap sieviešu kārtas pārstāvi būvēt tādu asa sižeta franšīzi kā "Neiespējamā misija" un filmas par aģentu 007, raksta "Deadline".

Vēstīts, ka režisora krēslā varētu sēsties Toms Hārpers ("The Aeronauts" un "Wild Rose"), dodot iespēju Galai Gadotai sevi izmēģināt jaunā ampluā. "Heart of Stone" varētu aizsākt potenciāli jaunu un ļoti veiksmīgu kinolenšu sēriju.

Tās scenāriju veidojuši divi asi prāti – ar "The Old Guard" saistītais Gregs Rucka un Alisone Šroudere. "Skydance" pagaidām nav paziņojuši, vai filma pie skatītājiem nonāks caur lielajiem ekrāniem vai interneta platformām.

Pēdējais Galas Gadotas garadarbs uz lielajiem ekrāniem visā pasaulē, kur pandēmijas dēļ kinoteātri nav slēguši savas durvis, nonāks ap Ziemassvētku laiku – 25. decembrī. Tā būs ilgi gaidītā un beidzot sagaidītā kinolente "Brīnumsieviete 1984". Tāpat filma augstā izšķirtspējā būs skatāma arī "HBO Max" platformā.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)


Jāpiebilst, ka par darba trūkumu šajā pārmaiņu laikā Gadota sūdzēties nevar. Jau iepriekš ziņots, ka aktrise kopā ar Dveinu Džonsonu un Raenu Reinoldsu veidojusi "Netflix" filmu "Red Notice". Nevar nepieminēt arī sadarbības turpināšanu ar Petiju Dženkinsu, kura režisores lomā iejutās filmā "Brīnumsieviete 1984" – abas talantīgās sievietes kopīgi plāno izveidot jaunu stāstu par Senās Ēģiptes valdnieci Kleopatru.

Jāteic gan, ka netrūkst kritiķu, kam Gadotas izvēle Kleopatras lomas atveidošanai nešķiet atbilstoša – viņiem šķiet nepieņemami Ēģiptes valdnieces lomas atveidošanu uzticēt izraēlietei, raksta "USA Today". Šie cilvēki uzskata, ka daudz piemērotāka lomai būtu bijusi kāda arābu izcelsmes dāmai, savukārt otra puse norāda, ka Kleopatra tomēr nav bijusi ēģiptiete – viņai bijušas grieķu saknes, kas Gadotu padara par lomai piemērotu aktrisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!