Foto: Vida Press

Labas ziņas filmas "Gudrā blondīne" faniem! Ir apstiprināts, ka aktrise Rīza Viterspūna vēl vismaz vienu reizi gatavojas pārtapt par Elli Vudsu. Beidzot oficiāli "Gundrā blondīne" zvaigzne faniem dod cerību, ka gaidītais 2001. gada hita filmas trešais turpinājums beidzot izdosies. Intervijā "USA Today" aktrise atklāja, ka "Top Gun: Maverick" viņai sniedza dažas idejas, kā padarīt filmu mūsdienu laikmetam piemērotu, ziņo "Variety".

Lai gan Viterspūnas karjerā netrūkst interesantu lomu un veiksmīgu tēlojumu, šī noteikti ir ikoniskākā no visām – tā aktrisei, šķiet, uz mūžīgiem laikiem uzlikusi "gudrās blondīnes" zīmogu.

"Es ceru, ka "Gudrā blondīne 3" sanāks "pareizajā veidā"," viņa sacīja. "Tas ir tāpat kā ar "Top Gun". Viņi ilgi gaidīja, lai izveidotu vēl vienu šīs filmas versiju, un man tik ļoti patika nostalģiskais darbs, ko viņi tajā iekļāva. Tas noteikti mums deva lielu iedvesmu par to, ko mēs vēlētos darīt ar Elli Vudsu, un pārliecināties, ka mums ir visi tie paši kritēriji, kas toreiz cilvēkiem bija svarīgi."

"Man šķiet, ka šie varoņi ir mani draugi, tāpēc es viņus sargāju. Es nekad neveidotu viņu stāstu zemākā vai viduvējā versijā."

Filmas "Maverick" pirmizrāde notika 2022. gada maijā, 36 gadus pēc tam, kad Toms Krūzs piedalījās oriģinālajā 1986. gada asa sižeta filmā, un tā kļuva par tūlītēju panākumu. Daudzi filmu kritiķi "Maverick" nosauca par vēl labāku nekā tās priekšteci. Filma ir sasniegusi miljardu dolāru ienākumus, iezīmējot Krūza pirmo filmu, kas to ir paveikusi.

Pēc gadiem ilgām spekulācijām un fanu pieprasījuma Viterspūna 2018. gada jūnijā beidzot apstiprināja, ka atveidos savu Elli Vudsas lomu filmā "Gudrā blondīne 3". Taču kopš tā laika projekts ir piedzīvojis zināmu aizkavēšanos un arī radošās izmaiņas. 2020. gada oktobrī "MGM Studios" paziņoja, ka "Gudrā blondīne" kinoteātros nonāks 2022. gada maijā, taču tas tā arī netika īstenots. Scenāriste Mindija Kalinga aprīlī sniedza jaunāko informāciju, solot, ka Elli un viņas nagu meistarei būs "sulīgs stāsts", ko mums pastāstīt.

Tiek sagaidīts, ka uzstādītā latiņa tiks ne tikai sasniegta, bet, iespējams, pat pārsniegta, tāpēc spiediens ir neizbēgams. Vai kaut kas tiks aizņemts no pirmajām filmām? "Deadline" rīcībā esošā informācija liecina, ka jā – piemēram, slavenais "bend and snap" triks, kas bruģē panākumus komunikācijā ar vīriešiem. Faktu apstiprinājusi jaunās kinolentes scenārija autore Kalinga, kas pie darba ķērusies kopā ar "Brooklyn Nine-Nine" veidotāju Denu Gūru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!