Foto: Vida Press
Anna Hataveja pauž šaubas par filmas "Sātans Pradas brunčos" turpinājuma veidošanu, un viņa nesen pastāstīja "The View" panelim, kāpēc, viņasprāt, tas nav iespējams.

Holivudas aktrise sacīja, ka filmas turpinājums būtu "vilinošs", taču tas nebūtu iespējams, ņemot vērā to, cik daudz drukātie mediji ir mainījušies kopš oriģinālās filmas iznākšanas 2006. gadā. Galvenais iemesls tiešām esot žurnālu industrija, kas būtiski mainījusies pēdējo divu desmitgažu laikā.

"Es nezinu, vai tas varētu notikt," sacīja Hataveja. "Es domāju, ka šī filma bija citā laikmetā veidota. Tagad viss ir kļuvis tik digitāls. Tagad tas ir pavisam citādāk."

Režisors Deivids Frenkels 2006. gadā uz ekrāniem pārnesa Lorēnas Veisbergeres bestselleru ar tādu pašu nosaukumu. Komēdijdrāma "Sātans Pradas brunčos" ir stāsts par ietekmīga modes žurnāla galveno redaktori Mirandu Prīstliju (Merila Strīpa), kuras raksturu par patīkamu nosaukt nu nekādi nevar. Viņai izdarīt pa prātam nav iespējams, taču to mēģina paveikt gan jauniņā asistente Endija (Anna Hataveja), gan jau ilggadējā darbiniece Emīlija (Emīlija Blanta). Tiesa, beigās gan izrādās, ka velns nemaz nav tik melns, kā viņu mālē, bet ceļš līdz šai atskārsmei ir mokošs.

Uzreiz pēc iznākšanas filma guva vērienīgus panākumus, izpelnoties gan skatītāju, gan kritiķu atzinību. Tā saņēma vairākus apbalvojumus, tostarp "Oskara" nomināciju Strīpai galvenās sieviešu lomas kategorijā.

Neskatoties uz to, ka Hataveja uzskata, ka sīkvels nav iespējams, viņai šķiet interesanti, kādi būtu šie personāži, ja tiešām tiktu radīts slavenās filmas turpinājums: "Ir vilinoši domāt par to, ka Endijai un Emīlijai atkal ir jāiegādājas Mirandai kafija. Galvenā redaktore atrodas kaut kur Eiropā un tad pa ceļam – Itālijā – viņi paņem Stenliju Tuči, kurš atrodas restorānā. Tas ir vilinoši, bet es nedomāju, ka tas notiks," viņa piebilda.

Hataveja ierosināja, ka filmas veidotāji varētu atdzivināt "Sātans Pradas brunčos 2", atrodot pavisam citus aktierus. Bet vai skatītāji to vēlas?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!